A to sobie ubezpieczaj wszelkie faktury Organizuj faktoringi i rób wszelkie takie czynności.Prześwietlaj klientów uważaj tylko żeby klient w miedzy czasie nie kopnął Cię z tego powodu w d,,.. i pogonił .Znam taki co mieli faktoring w Heller do momentu kiedy Heller nie kopnął ich w d... albowiem odsetki od kredytu nie zapłaconego przekroczyła wielkość długu .Po prostu goicie sprzedawali ile się da bank płacił po 75 % tyle ze kolejne faktury narastały a poprzednie nie były płacone i się zrobiło zamknięte kołoronin091 pisze:Kłopot w tym, że może nie być z czego egzekwować. Ubezpieczając daną transakcję cedujesz odpowiedzialność za wypłacalność kontrahenta na ubezpieczyciela ( oczywiście za odpowiednią opłatą Smile ) a on działając w swoim interesie, dokładnie "prześwietli" twojego kontrahenta. Podobnie jest w usłudze faktoringu.
Dostałem i oddałem .Był tu temat o egzekucji długów więc przedstawiałem dokumenty egzekucję .Nie ma takiej opcji ze strona druga nie zaksięguje.Nie musi .Są okoliczności na sprzedaż i usługę .Brak zaksięgowania dokumentu to przestępstwo gospodarcze ścigane karno- skarbowo .Miałeś kontrole "krzyżowa"pomijając, że rozmawiamy o tym, że zdarzają się przypadki celowego nie księgowania to musze stwierdzić, że mało Ciebie interesuje i po dup.e nie dostałes jeszcze co widać...
więc nie pierdziel mi głupot bo ja miałem.Każe podlega ten co nie zaksięguję a nie ten co to uczynił .Nie wierzysz sprawdź

Jaki dop... domiar 100 tys PLN to ci się odechce nie księgować dokumentów