Witam Wszystkich! auto sl tp

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
michaeljacob
Stały bywalec
Stały bywalec

Witam Wszystkich! auto sl tp

Nieprzeczytany post autor: michaeljacob »

Witam! To mój pierwszy post więc witam wszystkich! :)

Forexem interesuje się od trochę ponad miesiąca. Trochę poczytałem, mam dema na platformach MT4 i MT5. Narazie się tym wszystkim bawię.

Szukam od pewnego czasu opcji która w MT4 działała by tak, że automatycznie ustawiała by sl na 10pip a tp na np 20pip. Chodzi o to że jak daję zlecenie w egzekucji rynkowej żeby nie ustawiało sl i tp na 000000 tylko od razu na poziomy 10pip i 20pip. Jeszcze żeby taka opcja miała możliwość edytowania tych poziomów np na odpowiednio 12pip 30pip.

Dzięki z góry za pomoc

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Poszukaj Luktom Visual Order Editor - na forum lub w sieci. Rozwiąże Twoje problemy ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

michaeljacob
Stały bywalec
Stały bywalec

Ten program chyba pokazuje tylko te levele o których mówię. W okienu w których mam pozycje otwarte cały czas pokazuje sl i tp na 00000. A chodzi mi właśnie o to aby pozycja została automatycznie zamknięta na tych przykładowych -10pip, czy automatycznie zamknięta na +20pip.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Tak ale możesz w ustawieniach zmieniać sobie te levele. Tak samo możesz przesuwać linie na wykresie, co również zmieni te levele... ;)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

michaeljacob
Stały bywalec
Stały bywalec

Częściowo jest to coś czego szukałem, jednak nie do końca. Bede kminił jeszcze love`a zobaczymy co z tego wyjdzie. Narazie dzieki za pomoc

ODPOWIEDZ