jackub pisze:Kusus pisze:jackub pisze:
Jak dla mnie to albo masz cos z glowa albo z ego : ] Albo Cię mama nie kocha..
Możliwe. Ale może da mu do myślenia i przestanie w końcu robić z nas debili....
Mnie daje głównie do myślenia o tobie....
Czy naprawde uważasz że logiczne argumenty nie podparte chamstwem traca swoją moc??
Czy naprawde uważasz czytających za idiotów i prostaków do których nie logiczny wywód tylko chamstwo trafia?
KIM TY JESTEŚ??
1. Czemu uważasz, że na podstawie jednego chamskiego zdania ja muszę twierdzić iż tracą moc wszystkie argumenty nie poparte chamstwem?
2. Czemu uważasz, że mam za idiotów wszystkich tych do których kieruje chamski przekaz?
3. Czemu uważasz, że chamski wywód nie może być jednocześnie logiczny?
Polska ja kaja famila?
Widzę, że skoro ja mogę mieć problem z logicznym ale nie chamskim sposobem utrwalania przekazu to niektórzy mieli w przeszłości problem ze skończeniem podstawówki... bo to właśnie tam uczyliśmy się CZYTAĆ panie jackub. Prawda?
Wracając do meritum sprawy.
Teoria Highenda jest po prostu idiotyczna. Nie może działać.
Jest jeden jedyny powód dla którego NIE MA PRAWA zadziałać - zbieżność konfluencji. Czasem mu się przyfarci ale większość wejść to będą poziomy z powietrza. Nie wiem jak mam mu to wyjaśnić. Próbowałem na wiele sposobów i nie mogę. Gościu siedzi na forexie z rok czy dwa, do dzisiaj nie może znaleźć sposobu na zarobienie tutaj kasy i wymyśla totalnie wyssane z dupy teorie którymi obsypuje całe forum swoją niekończącą się ilością postów. Ponadto Panie Highend do dzisiaj nie otrzymałem ani jednego wejścia, ani jednego screena z metodą, z opcją, pozycją na podstawie Twojej projekcji. Za to otrzymałem tysiąc teorii o fraktalach, wielkich wybuchach i innych ciemnych epizodach.