DayTrading: Środa 18.02.2026

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
navik
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 18.02.2026

Post autor: navik »

To zależy jaki interwał chcesz grać.
Kakao
U mnie skończyli dzis na 3328.
Zakładałem, że z tego poziomu ( 3332) moze pójść odreagowanie, ale czy pójdzie? Śmiem wątpić, po dzisiejszym bezrefleksyjnym zejściu poniżej 3200 że zrobią odreagowanie.
To co rysujesz i luka do pokrycia to mogą zrobić jutro, owszem , ....ale musieliby najpierw zanegować dzisiejszą h1 spadkową z 10:45 . Wątpię, że ją zaneguja. Szansa na negacje tej h1 bedzie jeżeli pokonają poziom 3384, wtedy szansa na dojście na 3427 albo negacje i dojście nawet na 3527 - ale mocno w to watpię.
Dla mnie scenariuszem głównym jest spadek jeszcze do 2840 ( D1 ) a juz taką wisienką na torcie bedzie 2616 :wink:

Jeżeli zrobią jutro to co rysujesz czyli tą luke to będę wchodził w S raczej.
.................
Gold H4 tak sobie wyobrażam.
Na noc i sesje w Azji wziąłem S na gold pod taki mocno życzeniowy scenariusz i zejście na dzisiejsze dołki . Tzn zejście na dzisiejsze dołki to nie jest życzeniowy scenariusz, zakładam ze tam zejdziemy. Życzeniowy scenariusz zaczyna sie nizej tych dołków :lol:
Wyjście powyżej poziomu 5087 to scenariusz do kosza, ale wcześniej zadziała sl oczywiście . :p
Zamknęli D1 poniżej 5k ( nieznacznie ale jednak) wiec zakładam ze moze bedzie próba zejścia na dołki dzisiejsze. Zobaczymy . Sl jest na posterunku jak coś, wiec luzik.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Zablokowany