Kakao
U mnie skończyli dzis na 3328.
Zakładałem, że z tego poziomu ( 3332) moze pójść odreagowanie, ale czy pójdzie? Śmiem wątpić, po dzisiejszym bezrefleksyjnym zejściu poniżej 3200 że zrobią odreagowanie.
To co rysujesz i luka do pokrycia to mogą zrobić jutro, owszem , ....ale musieliby najpierw zanegować dzisiejszą h1 spadkową z 10:45 . Wątpię, że ją zaneguja. Szansa na negacje tej h1 bedzie jeżeli pokonają poziom 3384, wtedy szansa na dojście na 3427 albo negacje i dojście nawet na 3527 - ale mocno w to watpię.
Dla mnie scenariuszem głównym jest spadek jeszcze do 2840 ( D1 ) a juz taką wisienką na torcie bedzie 2616
Jeżeli zrobią jutro to co rysujesz czyli tą luke to będę wchodził w S raczej.
.................
Gold H4 tak sobie wyobrażam.
Na noc i sesje w Azji wziąłem S na gold pod taki mocno życzeniowy scenariusz i zejście na dzisiejsze dołki . Tzn zejście na dzisiejsze dołki to nie jest życzeniowy scenariusz, zakładam ze tam zejdziemy. Życzeniowy scenariusz zaczyna sie nizej tych dołków
Wyjście powyżej poziomu 5087 to scenariusz do kosza, ale wcześniej zadziała sl oczywiście .
Zamknęli D1 poniżej 5k ( nieznacznie ale jednak) wiec zakładam ze moze bedzie próba zejścia na dołki dzisiejsze. Zobaczymy . Sl jest na posterunku jak coś, wiec luzik.