DayTrading: Piątek 20.04.2018
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Piątek 20.04.2018
O rany jakie macie pomysły
jak nie kaczki to ruletka
-
- Maniak
Jakie pomysły taka graTomasz196407 pisze:O rany jakie macie pomysły

πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

dax pisalem rano
chcialym najpierw w kierunku D POZNIEJ E
PRZECZYSCILEM JUZ teren I Z TYM ZOSTAJE JESZCZE
https://iv.pl/images/81647289070469703447.png
przed chilka ruszyli czerwona wiec jest ok
chcialym najpierw w kierunku D POZNIEJ E
PRZECZYSCILEM JUZ teren I Z TYM ZOSTAJE JESZCZE
https://iv.pl/images/81647289070469703447.png
przed chilka ruszyli czerwona wiec jest ok

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Myślałem bardziej o autostradzie na południe Francji, może Barcelonanavik pisze:tylko nie jedź na autostradę A4 tam są wiecznie korkiTony S. pisze:mamucideal pisze:jakie znaczenie mają te wasze esele tepe? rynek ma to gdzieś! ważne że złoto spada!
-- Dodano: 20 kwie 2018, 10:30 --
https://www.youtube.com/watch?v=_p8cMtdjsfM&t=1887s
jak to posłuchacie to zaczniecie zarabiać prawdziwą kase! a nie demo...
Muzyczka git .... tylko potrzebuje jeszcze BMW z 300 koni i autostrady
Łańcuch, dres - nie ten styl - zawsze kupuje kombi i bagażnik na dach /narty, deska, itp/
Także andrzej55 nie pojeździmy razem...
a co się tyczy polskich autostrad cóż - myślałem, że na takie zatkanie przyjdzie poczekać kilka lat, chociaż
od początku ich powstawania dziwiłem się, że nie kładą na głównych alteriach po 3 pasy bo mieli gdzie zaczerpnąć wiedzy. Pamiętam, Niemcy w latach 90-tych przerabiali swoje główne szlaki na 3 - 4 pasy ale u nas przecież ludzie "mądrzejsze"
...Liczy się tylko TU i TERAZ... nie mów mi jutro, że była okazja !!
- harymilloki
- Maniak
Powiem wam Panowie i Panie ze bedzie dobra okazja do wejscia w KIWI na ktorym robia oRGRa ... Ja obecnie poza rynkiem na KIWI, tylko 0,4 w zlocie , EDEK tez powinien odbijac ...
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
-
- Fanatyk
Kaczka – nazwa określająca niektóre gatunki z rodziny kaczkowatych....Tolmon_Nika pisze:Jakie pomysły taka graTomasz196407 pisze:O rany jakie macie pomysły
albo cos nie moze spaść ,
bo co palec na wykresie??
Tolmo o co chodzi
Tony S. o łańcuchu to było do mamaucideal. Jak odebrałes to osobiście to przepraszam. Z serca.
-
- Maniak
o pomysły... ruletka,kostki ,magowie,wróżki itp (metody i sposoby grania bez AT)Tomasz196407 pisze:Kaczka – nazwa określająca niektóre gatunki z rodziny kaczkowatych....Tolmon_Nika pisze:Jakie pomysły taka graTomasz196407 pisze:O rany jakie macie pomysły
albo cos nie moze spaść ,
bo co palec na wykresie??
Tolmo o co chodzi

πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie

zlotniki ????????/////////
zloto to w maju bedzie ruch bo kaczki odfruna
zloto to w maju bedzie ruch bo kaczki odfruna
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Z USD/PL zrezygnuj, bo to szkoda czasu, Edka ogranicz,a w DAX-a 90% pakuj, 1L jak ja, i jedziemyXAB pisze:a ja musze przemyslec nowe zasady zarabiania na fx
poniewaz w zasadzie dzis a juz wczoraj wyrobilem plan zyskow na te pol roku czyli worek pelny
pomysle czy nie ograniczyc pozycjonowanie na usd/pl i eur/dol o polowe a moze o 2/3
bede gral gora 0.3l i gora 1lotem moze to juz ten czas bo za dobrze mi szlo
a pisalem to w zwiazku z tym ze skasowalem lki na usd/pl i ski na edku
wszedlem odwrotnie drobny poczatek na dt

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.