DayTrading: Piątek 20.04.2018
Re: DayTrading: Piątek 20.04.2018
oj doktorek
czytasz moje pozycje przeciez a drobiazgow sie czepiasz ok mialem lki na usd/pl i ski na edku
zaraz to poprawie
piszecie ciagle to samo o tp i sl
kurcze jak ktos dziala bez planu to guzik mu tp pomoze czy sl bo z pazernosci podwyzszy bo mozee wicej spadnie to poczekam bo moze wroci
kazdy to kiedys przezywal i przezyje nie raz
masz plan to go realizujesz tak jak kermit to zrobil
zaklada wiekszy spadek na edku a ski zamknal czytac i uczyc sie
tyle tematttttttttttttttt
czytasz moje pozycje przeciez a drobiazgow sie czepiasz ok mialem lki na usd/pl i ski na edku
zaraz to poprawie
piszecie ciagle to samo o tp i sl
kurcze jak ktos dziala bez planu to guzik mu tp pomoze czy sl bo z pazernosci podwyzszy bo mozee wicej spadnie to poczekam bo moze wroci
kazdy to kiedys przezywal i przezyje nie raz
masz plan to go realizujesz tak jak kermit to zrobil
zaklada wiekszy spadek na edku a ski zamknal czytac i uczyc sie
tyle tematttttttttttttttt
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2018, 12:49 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
A Ty nadal z L na edku z celem na 1,26xx? Bo ostatnio było takie "modne"doktorek pisze:NO TO LADNIE GRASZ JAK SSSS GASIS NA 3.390XAB pisze:usd/pl pisalem ze mocno stoje niebieska to zalozony plan i mozliwe przejscie na pozycjonowanie na sssss
zaczynam realizowac zyski bo na szczyty nie bede juz dluzej czekal zakladalem minimum 3,39 i pierwsza ske zaraz zgasze zostana 3
https://iv.pl/images/22856214586964476241.png

To może troche ironii?

Edek znowu się odbije w górę? Dobre miejsce na L, jesli wydostaną się nad 38%.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
blond to tak przy okazji to ja lke mala kupie moze w ciagu godz ha ha ha mala to u mnie pol lot
i pytanie zasadnicze
DO GRAJACYCH
czy ktos zaklada zejscie na edku nizej 1,21 czy tylko ja
zaczalem znowu myslec ha ha ha ha
i pytanie zasadnicze
DO GRAJACYCH
czy ktos zaklada zejscie na edku nizej 1,21 czy tylko ja
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2018, 12:54 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
I teraz moge sie pochwalić.. Wejście zgodne z moim najnowszym setupem. wyszedłem i czekam co zrobią. Tak bym chciał grac:
-- Dodano: 20 kwie 2018, 12:54 --
No i bolinger dolny był, to wyszedłem +0,5k
-- Dodano: 20 kwie 2018, 12:54 --
No i bolinger dolny był, to wyszedłem +0,5k
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2018, 12:55 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
Do tego dodam, że jest w strefie wsparcia. Ale jakby co od czego jest SL?Świeżak44 pisze:Edek znowu się odbije w górę? Dobre miejsce na L, jesli wydostaną się nad 38%.
-- Dodano: pt 20-04-2018, 11:56 --
Pod warunkiem, że uporają się z 1,22xx. Dla mnie to mocne wsparcie. Ale nigdy nie mów "nigdy"XAB pisze: czy ktos zaklada zejscie na edku nizej 1,21 czy tylko ja

Jest w strefie różnych wsparć, ale różne rzeczy mogą robić, np. fłaszywe wybicia w dół.Cblondyn pisze:Do tego dodam, że jest w strefie wsparcia. Ale jakby co od czego jest SL?Świeżak44 pisze:Edek znowu się odbije w górę? Dobre miejsce na L, jesli wydostaną się nad 38%.
no pewnie ze naLLLLL tylko ze w innej cenieCblondyn pisze:A Ty nadal z L na edku z celem na 1,26xx? Bo ostatnio było takie "modne"doktorek pisze:NO TO LADNIE GRASZ JAK SSSS GASIS NA 3.390XAB pisze:usd/pl pisalem ze mocno stoje niebieska to zalozony plan i mozliwe przejscie na pozycjonowanie na sssss
zaczynam realizowac zyski bo na szczyty nie bede juz dluzej czekal zakladalem minimum 3,39 i pierwsza ske zaraz zgasze zostana 3
https://iv.pl/images/22856214586964476241.png
To może troche ironii?
Dam ci rade jaką stosowac zasade. Jak w aucie. "Zasade ograniczonego zaufania". Wtedy krzywda ci sie nie stanieŚwieżak44 pisze: Jest w strefie różnych wsparć, ale różne rzeczy mogą robić, np. fłaszywe wybicia w dół.

Zielonych pipsów

-- Dodano: pt 20-04-2018, 12:01 --
Skoro tak to tego 1,26xx ci szczerze życzedoktorek pisze: no pewnie ze naLLLLL tylko ze w innej cenie

Świeżak wiesz co?... siostrzenica uczy sie rysować ,( ma 4lata
)i jak dostanie flamaster do reki to podobne ryciny robi ... ni chuchu... nie wiadomo co narysowała

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...