Bedzie mi miło i od razu raźniejgrzegrzyw pisze: 12 lut 2021, 12:44 Jak tak dalej pójdzie to może się spotkamy w pudle, mam nadzieję, że nie zostaniemy spaleni na stosie.

Bedzie mi miło i od razu raźniejgrzegrzyw pisze: 12 lut 2021, 12:44 Jak tak dalej pójdzie to może się spotkamy w pudle, mam nadzieję, że nie zostaniemy spaleni na stosie.
No to ty jesteś mordercą świadomie zarażającym innych.FreeWay pisze: 27 lut 2021, 21:11 Zapomniał bym ,............ Nadchodzą COVIDjanie nowa grupa społeczna mająca pierwszeństwo w leczeniu mam informacje z pierwszej ręki mój dobry kolega miał problem z kolanem lekarz wprost powiedział że leczą najpierw wszystkich z wirusem i kolega takie oświadczenie podpisał że ma Covida. Po co to wszystko jest zamykane ze szczególnym naciskiem na hotele i restauracje? Po to by zmusić firmy z tej branży do bankructwa następnie zgłasza się do nich Polski Holding Hotelowy to spółka w 100 proc. z kapitałem państwowym obsadzona partyjnymi by wykupić je za ułamek wartości , czemu i po co? bo nieruchomości są mało podatne na inflacje i nie można ich dodrukować........ Nie pozwolę się zaszczepić nie interesują mnie światowe eksperymenty medyczne.
Wiem.FreeWay pisze: 28 lut 2021, 08:31Ty chyba opiłeś się wczoraj taniego alkoholu z miejscowym menelstwem , Jeśli tego nie wiesz to szczepionka nie jest powszechnie dostępna na razie szczepią dziadersów i medyków więc większość społeczeństwa może zarazić ciebie lub ty kogoś i nie masz na to wpływu.
Nie oglądam żadnej TV, a kontakty z ludźmi pracującymi w medycynie mam.FreeWay pisze: 01 mar 2021, 23:32 Myślałem że nie ma takich ludzi którzy nie wiedzą że rządy i korporacje w swoich działaniach kierują się prywatnymi interesami i celami no ale niestety są. FAKTY to nie jest to co oglądasz w tvn - to są bzdury , fakty sa takie że producenci tych szczepionek to jeden wielki kartel medyczny https://www.antykorupcja.gov.pl/ak/aktu ... izera.html jak byś był lekarzem i by ci prywatna firma wakacje zapewniła to zapewne byś był wdzięczny i szczepionkę pochwalił , rożne są kartele czy tam korporacje wszystkie mają jeden cel gromadzenie bogactwa a w czasie pandemi bogaci stali się jeszcze bardziej bogaci. Mam nadzieje że jak przyjdzie twoja kolej na szczepienie to szczepionka będzie tak ulepszona że w postaci lewatywy ci ją zaaplikują.