o jak tam dzis procentowo miszczuŚwieżak44 pisze: 20 lis 2019, 16:14 Aj.. kierunki mi się dziś pomyliły.. Po co ja na tego DAX-a patrzyłem w ogóle??? Zresztą gorzej ze złotem, bo zasugerowałem się na tym DAx-e i wlazłem w L na złotku.. DAX to przekleństwo tradingu..![]()
każdą próbę wyjścia w górę, zaraz uwalają na h1 ja tutaj nie widzę potencjału na wzrosty i tyleBartomierz pisze: 20 lis 2019, 17:19Zostało circa 30 dni. Cokolwiek by się nie działo przez 25, ostatnie 5 może wszystko wywrócić.PipsKong pisze: 20 lis 2019, 17:10 Kermit pisał o edku na koniec tygodnia ponad poziomem 1.12..
ja szczerze do końca roku nie wierzę w taki poziom ;/
Niemniej zgadza się z Tobą CITI, wczoraj Forexlive cytowali jakieś ich superbullish dla USD teksty.
No tak ale w kontekście końca roku to H1 wiesz co jest.PipsKong pisze: 20 lis 2019, 17:35każdą próbę wyjścia w górę, zaraz uwalają na h1 ja tutaj nie widzę potencjału na wzrosty i tyleBartomierz pisze: 20 lis 2019, 17:19Zostało circa 30 dni. Cokolwiek by się nie działo przez 25, ostatnie 5 może wszystko wywrócić.PipsKong pisze: 20 lis 2019, 17:10 Kermit pisał o edku na koniec tygodnia ponad poziomem 1.12..
ja szczerze do końca roku nie wierzę w taki poziom ;/
Niemniej zgadza się z Tobą CITI, wczoraj Forexlive cytowali jakieś ich superbullish dla USD teksty.![]()
straznika nie byłoXAB pisze: 20 lis 2019, 17:40 bo to rynek cos kombinuje widocznie tak jak z daxem wszystkie kontrakty na LLLLLLLLLLLL i rzna ludzi w trabe
ja tez w ub mcu uwazalem ze walna malo 1,12 ale moze z 1,15 a tu dba blada
wiadomo 2 pkt zawsze moga wyrwac pod jakis bajer ale watpic fakt mozna troche
przynajmniej ja chyba juz wiecej niz tydzien rysuje wykresy na spadanie
jak oddalisz na h1 h4 w1 to zdecydowanie pod prąd ale jak kto woli się p....