lukpiasek pisze:
Panie psxor jak zamknę pozycje to zobaczysz wynik na moim blogu (tu podobno nie wolno się chwwalić zarobkami) póki co mam na tą chwilę 450% kapitału w otwarych pozycjach w niecały miesiąc konto real na blogu wszystko wyjaśnione tu nie wolno
wrzuc link do bloga na pw z checia zobacze
zerknij pod moim nickiem
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem
lukpiasek pisze:
Panie psxor jak zamknę pozycje to zobaczysz wynik na moim blogu (tu podobno nie wolno się chwwalić zarobkami) póki co mam na tą chwilę 450% kapitału w otwarych pozycjach w niecały miesiąc konto real na blogu wszystko wyjaśnione tu nie wolno
lukpiasek pisze:
ty nawet krytykować nie umiesz dobrze a robisz takie same kreski jak on
chcesz pouczać innych to zacznij od siebie i pokaż klasę jak sie hajs robi
lukpiasek, Ty od wszystkich wymagasz żeby pokazywali klasę, jak zarabiają itp. a jak wrzuciłem Ci screena Swoich zarobków i poprosiłem o Twoje, to 0 odzewu (a sorry, że demo), tak samo hary, krytykuje, nie przyjmuje do wiadomości opinii innych, a z tego co czytam to tylko uśredniacie stratne pozycje i liczycie na cuda.
Wrzućcie od Siebie jakieś analizy, Swoje zarobki, wtedy może inaczej na Was spojrzę bo jak na razie to widzę w Was potencjalnych krzykaczy forumowych i tyle w załączniku coś ode mnie, okres 3.03-31.03 2014 rok., no ale to i tak demo więc nie ma co się cieszyć
ps. edek do piekła
lukpiasek pisze:
a ja jak czytam o 450% w miesiąc i widzę transakcję puszczoną 0.1 lota to tylko uśmiecham się z politowaniem... przecież robiąc tyle i zaczynając od 100 zł mamy po 4 miesiącach ponad 25 tys zł i po kolejnym miesiącu 100tys... więc o czym ta dyskusja to ja nie wiem... pokaż mi lukpiasek 3 ostatnie miesiące że robisz przynajmniej 20% i zdobędziesz mój szacunek i myślę że większości na forum bo wiem ile mnie kosztowało pracy, czasu i nauki żeby na taki poziom przede wszystkim stabilizacji wyników wejść... I każdy kto robi regularnie 20% powie Ci to samo... Pamiętaj że możesz zrobić nawet 5000% a potem wystarczy że stracisz tylko 100%... i nie traktuj tego jako atak, a raczej stwierdzenie faktu...
atlanticos pisze:a ja jak czytam o 450% w miesiąc i widzę transakcję puszczoną 0.1 lota to tylko uśmiecham się z politowaniem... przecież robiąc tyle i zaczynając od 100 zł mamy po 4 miesiącach ponad 25 tys zł i po kolejnym miesiącu 100tys... więc o czym ta dyskusja to ja nie wiem... pokaż mi lukpiasek 3 ostatnie miesiące że robisz przynajmniej 20% i zdobędziesz mój szacunek i myślę że większości na forum bo wiem ile mnie kosztowało pracy, czasu i nauki żeby na taki poziom przede wszystkim stabilizacji wyników wejść... I każdy kto robi regularnie 20% powie Ci to samo... Pamiętaj że możesz zrobić nawet 5000% a potem wystarczy że stracisz tylko 100%... i nie traktuj tego jako atak, a raczej stwierdzenie faktu...
Ja zrobiłem w marcu tylko 7% więc jestem słaby muszę powierzyć lukpiaskowi Swoje depo to w miesiąc bedziemy obydwoje milionerami
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2014, 11:55 przez psxor, łącznie zmieniany 1 raz.