DayTrading: Środa 02.04.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 03 kwie 2014, 00:00

Wzrost
7
24%
Bez zmian
4
14%
Spadek
18
62%

Liczba głosów: 29

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 02.04.2014

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

psxor pisze:
lukpiasek pisze:
Panie psxor jak zamknę pozycje to zobaczysz wynik na moim blogu (tu podobno nie wolno się chwwalić zarobkami) póki co mam na tą chwilę 450% kapitału w otwarych pozycjach w niecały miesiąc konto real na blogu wszystko wyjaśnione tu nie wolno ;)
wrzuc link do bloga na pw z checia zobacze ;)
zerknij pod moim nickiem ;)
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

psxor pisze:
lukpiasek pisze:
Panie psxor jak zamknę pozycje to zobaczysz wynik na moim blogu (tu podobno nie wolno się chwwalić zarobkami) póki co mam na tą chwilę 450% kapitału w otwarych pozycjach w niecały miesiąc konto real na blogu wszystko wyjaśnione tu nie wolno ;)
masz po jego nickiem... http://forexrealtrading.blogspot.com/
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
MGrzech
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: MGrzech »

lukpiasek pisze:
psxor pisze:
lukpiasek pisze: ty nawet krytykować nie umiesz dobrze a robisz takie same kreski jak on :mrgreen:
chcesz pouczać innych to zacznij od siebie i pokaż klasę jak sie hajs robi :mrgreen: :564:
lukpiasek, Ty od wszystkich wymagasz żeby pokazywali klasę, jak zarabiają itp. a jak wrzuciłem Ci screena Swoich zarobków i poprosiłem o Twoje, to 0 odzewu (a sorry, że demo), tak samo hary, krytykuje, nie przyjmuje do wiadomości opinii innych, a z tego co czytam to tylko uśredniacie stratne pozycje i liczycie na cuda.

Wrzućcie od Siebie jakieś analizy, Swoje zarobki, wtedy może inaczej na Was spojrzę ;) bo jak na razie to widzę w Was potencjalnych krzykaczy forumowych i tyle ;) w załączniku coś ode mnie, okres 3.03-31.03 2014 rok., no ale to i tak demo więc nie ma co się cieszyć :lol:

ps. edek do piekła :twisted:
Poprosze o link jesli mozna :D

Czy warto juz brac L na zlocie ?
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

pedro pisze:
psxor pisze:
lukpiasek pisze:
masz po jego nickiem... http://forexrealtrading.blogspot.com/
wrzuciłbyś coś na wyższym tf odnośnie złota bo ameryka new high a złoto ma jeszcze 100$ do dna i teraz pytanie kto tu ściemnia ?
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

Warto ... Chyba że bzdury jak zwykle GADAM:)
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

MGrzech pisze:

zależy w jakim terminie... ; )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

widzieliście prognoze DB dla G/U na Q4 2015 ?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

Moje S na kangurze dalej aktualne. TP 0.92 SL 0.93

-- Dodano: śr 02-04-2014, 11:50 --
Ciapul pisze:widzieliście prognoze DB dla G/U na Q4 2015 ?
Nie ?

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

a ja jak czytam o 450% w miesiąc i widzę transakcję puszczoną 0.1 lota to tylko uśmiecham się z politowaniem... przecież robiąc tyle i zaczynając od 100 zł mamy po 4 miesiącach ponad 25 tys zł i po kolejnym miesiącu 100tys... więc o czym ta dyskusja to ja nie wiem... pokaż mi lukpiasek 3 ostatnie miesiące że robisz przynajmniej 20% i zdobędziesz mój szacunek i myślę że większości na forum bo wiem ile mnie kosztowało pracy, czasu i nauki żeby na taki poziom przede wszystkim stabilizacji wyników wejść... I każdy kto robi regularnie 20% powie Ci to samo... Pamiętaj że możesz zrobić nawet 5000% a potem wystarczy że stracisz tylko 100%... i nie traktuj tego jako atak, a raczej stwierdzenie faktu...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: psxor »

atlanticos pisze:a ja jak czytam o 450% w miesiąc i widzę transakcję puszczoną 0.1 lota to tylko uśmiecham się z politowaniem... przecież robiąc tyle i zaczynając od 100 zł mamy po 4 miesiącach ponad 25 tys zł i po kolejnym miesiącu 100tys... więc o czym ta dyskusja to ja nie wiem... pokaż mi lukpiasek 3 ostatnie miesiące że robisz przynajmniej 20% i zdobędziesz mój szacunek i myślę że większości na forum bo wiem ile mnie kosztowało pracy, czasu i nauki żeby na taki poziom przede wszystkim stabilizacji wyników wejść... I każdy kto robi regularnie 20% powie Ci to samo... Pamiętaj że możesz zrobić nawet 5000% a potem wystarczy że stracisz tylko 100%... i nie traktuj tego jako atak, a raczej stwierdzenie faktu...
Ja zrobiłem w marcu tylko 7% więc jestem słaby :( muszę powierzyć lukpiaskowi Swoje depo to w miesiąc bedziemy obydwoje milionerami :lol:
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2014, 11:55 przez psxor, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany