zerknij pod moim nickiempsxor pisze:wrzuc link do bloga na pw z checia zobaczelukpiasek pisze:
Panie psxor jak zamknę pozycje to zobaczysz wynik na moim blogu (tu podobno nie wolno się chwwalić zarobkami) póki co mam na tą chwilę 450% kapitału w otwarych pozycjach w niecały miesiąc konto real na blogu wszystko wyjaśnione tu nie wolno
DayTrading: Środa 02.04.2014
Re: DayTrading: Środa 02.04.2014
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
masz po jego nickiem... http://forexrealtrading.blogspot.com/psxor pisze:wrzuc link do bloga na pw z checia zobaczelukpiasek pisze:
Panie psxor jak zamknę pozycje to zobaczysz wynik na moim blogu (tu podobno nie wolno się chwwalić zarobkami) póki co mam na tą chwilę 450% kapitału w otwarych pozycjach w niecały miesiąc konto real na blogu wszystko wyjaśnione tu nie wolno
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Poprosze o link jesli moznalukpiasek pisze:Panie psxor jak zamknę pozycje to zobaczysz wynik na moim blogu (tu podobno nie wolno się chwwalić zarobkami) póki co mam na tą chwilę 450% kapitału w otwarych pozycjach w niecały miesiąc konto real na blogu wszystko wyjaśnione tu nie wolnopsxor pisze:lukpiasek, Ty od wszystkich wymagasz żeby pokazywali klasę, jak zarabiają itp. a jak wrzuciłem Ci screena Swoich zarobków i poprosiłem o Twoje, to 0 odzewu (a sorry, że demo), tak samo hary, krytykuje, nie przyjmuje do wiadomości opinii innych, a z tego co czytam to tylko uśredniacie stratne pozycje i liczycie na cuda.lukpiasek pisze: ty nawet krytykować nie umiesz dobrze a robisz takie same kreski jak on![]()
chcesz pouczać innych to zacznij od siebie i pokaż klasę jak sie hajs robi![]()
Wrzućcie od Siebie jakieś analizy, Swoje zarobki, wtedy może inaczej na Was spojrzębo jak na razie to widzę w Was potencjalnych krzykaczy forumowych i tyle
w załączniku coś ode mnie, okres 3.03-31.03 2014 rok., no ale to i tak demo więc nie ma co się cieszyć
![]()
ps. edek do piekła
Czy warto juz brac L na zlocie ?
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
wrzuciłbyś coś na wyższym tf odnośnie złota bo ameryka new high a złoto ma jeszcze 100$ do dna i teraz pytanie kto tu ściemnia ?pedro pisze:masz po jego nickiem... http://forexrealtrading.blogspot.com/psxor pisze:wrzuc link do bloga na pw z checia zobaczelukpiasek pisze:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
- harymilloki
- Maniak

Warto ... Chyba że bzdury jak zwykle GADAM:)Czy warto juz brac L na zlocie ?
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
MGrzech pisze:
Czy warto juz brac L na zlocie ?
zależy w jakim terminie... ; )
Jutro też jest dzień.
widzieliście prognoze DB dla G/U na Q4 2015 ?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Moje S na kangurze dalej aktualne. TP 0.92 SL 0.93
-- Dodano: śr 02-04-2014, 11:50 --
-- Dodano: śr 02-04-2014, 11:50 --
Nie ?Ciapul pisze:widzieliście prognoze DB dla G/U na Q4 2015 ?
- atlanticos
- Maniak

a ja jak czytam o 450% w miesiąc i widzę transakcję puszczoną 0.1 lota to tylko uśmiecham się z politowaniem... przecież robiąc tyle i zaczynając od 100 zł mamy po 4 miesiącach ponad 25 tys zł i po kolejnym miesiącu 100tys... więc o czym ta dyskusja to ja nie wiem... pokaż mi lukpiasek 3 ostatnie miesiące że robisz przynajmniej 20% i zdobędziesz mój szacunek i myślę że większości na forum bo wiem ile mnie kosztowało pracy, czasu i nauki żeby na taki poziom przede wszystkim stabilizacji wyników wejść... I każdy kto robi regularnie 20% powie Ci to samo... Pamiętaj że możesz zrobić nawet 5000% a potem wystarczy że stracisz tylko 100%... i nie traktuj tego jako atak, a raczej stwierdzenie faktu...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Ja zrobiłem w marcu tylko 7% więc jestem słabyatlanticos pisze:a ja jak czytam o 450% w miesiąc i widzę transakcję puszczoną 0.1 lota to tylko uśmiecham się z politowaniem... przecież robiąc tyle i zaczynając od 100 zł mamy po 4 miesiącach ponad 25 tys zł i po kolejnym miesiącu 100tys... więc o czym ta dyskusja to ja nie wiem... pokaż mi lukpiasek 3 ostatnie miesiące że robisz przynajmniej 20% i zdobędziesz mój szacunek i myślę że większości na forum bo wiem ile mnie kosztowało pracy, czasu i nauki żeby na taki poziom przede wszystkim stabilizacji wyników wejść... I każdy kto robi regularnie 20% powie Ci to samo... Pamiętaj że możesz zrobić nawet 5000% a potem wystarczy że stracisz tylko 100%... i nie traktuj tego jako atak, a raczej stwierdzenie faktu...
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2014, 11:55 przez psxor, łącznie zmieniany 1 raz.