7LS part 1
Nie szyfrem, bo większość wie jak ustawiam SL 
Dzisiaj do tej pory: ( +12+8+8 )/3 = +9 pipsów
Łącznie zatem do tej pory: +1913+9 = +1922 pipsiory

Dzisiaj do tej pory: ( +12+8+8 )/3 = +9 pipsów
Łącznie zatem do tej pory: +1913+9 = +1922 pipsiory
Trafiło i zatopiło. Graliśmy S na Kablu i Edku i się skończyło. Liczyłem wczoraj na koniec dnia jak pisałem powyżej, że rano odwróci i będziemy mieli ciekawą sytuację z możliwością zmiany kierunku i przejścia w konsolidację (okaże się), dlatego dodatkowo mając podróż w zanadrzu nie odważyłem się zająć żadnej pozycji rano. Szkoda, bo można było śmiało wyjąć jakieś 400 pipsiorów z dwóch najważniejszych par. Końcówka deko na siłę i bardzo, bardzo skromnie. Gratuluję wszystkim, którzy pociągnęli dzisiaj te minimum +150 pipsiorów na Edku lub Kablu. Co się odwlecze, to nie uciecze mam nadzieję ...<kerimb> pisze:<kerimb> napisał:
<kerimb> napisał:
moja strategia mówi mi, że gramy tylko DOWN na GBPUSD i EURUSD
Trafione, zatopione! Tera mamy ciekawą sytuacyję ...

Witam Kerimb, ile par obserwujesz regularnie w poszukiwaniu setupów?<kerimb> pisze:Ska na EURUSD na 1.3959 ...
Ska na GBPUSD na 1.5847 ...
Lka na USDCHF na 0.9611 ...
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
I znowu dupa
Granie DT ma swoje plusu i minusy ... Ostatnie zlecenia były na minimum +60 każde ale trza było zamknąć przed snem. No cóż
Dzisiaj zaangażowałem się od rana znowu w dyskusję w wątku o smoleńsku i przegapiłem wszystko co mogłem ugrać do tej pory
Zara wybywam z hoteliku a więc trza będzie chyba coś postawić ... Długa droga w Włocławka do Puław oznaczała będzie, że komóreczka deko "się nagrzeje" ... Jak nie zajmę teraz żadnej pozycji, to będę miał spokojną drogę ale będzie korciło, żeby zagrać na mobile a wtedy może być d...a zbita.

Dzisiaj zaangażowałem się od rana znowu w dyskusję w wątku o smoleńsku i przegapiłem wszystko co mogłem ugrać do tej pory

Kiedyś było to osiem, ale jak chyba większość wie deko "zaniedbałem" rodzinkę. Teraz było cztery, czyli te powyższe oraz GBPJPY. Ponieważ Bestyja to Bestyja i trza ją śledzić cały czas, bo nigdy nie wiadomo co wymyśli, to z tej pary zrezygnowałem. Od czasu do czasu rzucam okiem dodatkowo na USDCAD, w szczególności jak są jakieś dane pod CAD'a ...sgorn pisze:ile par obserwujesz regularnie w poszukiwaniu setupów?
Z tego co zauważyłem nie zawsze szpilki bierze pod uwagę. Zerknij na H1 narysuj pomijajac szpilke odbiło idealnie. Oczywiecie nie jest powiedziane ze ma tam nie dojdzie to tylko luźne spostrzeżenie<kerimb> pisze:Na Edku mam nie zrobiony kanał na H4 do bandy w okolicach 1.4104 ... Być może będą chcieli tam podejść ...