rozstawilem sie do 4 zeta z oczekujacymi narazie
i chyba tym sie zajme do wrzesnia mocniej
bo o dolcach ostatnio zapomnialem

XAB pisze: 28 sie 2019, 13:32 szuli
daj spokoj bo cie jeszcze zgłosi ze regulamin łamiesz
szkoda rozwijac temat
on nie napisal tu zadnego watku o walutach -od mca albo i dluzej
Panowie przecież facet nie pisze o Was ani do Wasszuler pisze: 28 sie 2019, 13:35 jeszcze słowo
Panie anders, pokaż Pan na sobie i się uwiarygodnij
daj przykład na sobie czego oczekujesz od innych
do wszystkich,Tolmon_Nika pisze: 28 sie 2019, 13:59XAB pisze: 28 sie 2019, 13:32 szuli
daj spokoj bo cie jeszcze zgłosi ze regulamin łamiesz
szkoda rozwijac temat
on nie napisal tu zadnego watku o walutach -od mca albo i dluzejPanowie przecież facet nie pisze o Was ani do Wasszuler pisze: 28 sie 2019, 13:35 jeszcze słowo
Panie anders, pokaż Pan na sobie i się uwiarygodnij
daj przykład na sobie czego oczekujesz od innychpisze ogólnie do wszystkich
to po co się indyczycie![]()
sorki
podnosze tematXAB pisze: 28 sie 2019, 14:18 tolmon spoko
CIEBIE nikt sie nie czepia bo piszesz raz na tydzien
to pisania glupot przez innych nie dostrzegasz
NAPISZ NA ile zjadą DZIS NA DAXIE wg CIEBIE?
bo nie wiem jak dlugo sie skracac
od tygodnia pokazuję w dzienniku jak to widzę , nie jestem magiemXAB pisze: 28 sie 2019, 14:18 tolmon spoko
CIEBIE nikt sie nie czepia bo piszesz raz na tydzien
to pisania glupot przez innych nie dostrzegasz
NAPISZ NA ile zjadą DZIS NA DAXIE wg CIEBIE?
bo nie wiem jak dlugo sie skracac
Inwestuję zgodnie ze swoją strategią i staram się nie bawić w przewidywaniaXAB pisze: 28 sie 2019, 14:24 ok to ja nim bede
minutka
https://iv.pl/images/38493949281084954530.png
czyli ja mam na 550 wsparcie
glebiej to juz ok 500
Bardzo dobrze napisaneAndreasgp pisze: 28 sie 2019, 12:54 Uważam by brać przykład z traderów takich, których tożsamość da się zweryfikować, którzy pokazują w czasie rzeczywistym swój handel.
Żaden z nich nie powie , ze forex jest prostym przepisem na codzienną "zarabianie kasy", ani nie będzie ględził , ze nie może wkleić zdjęcia pełnego wykresu a tylko jego "wykrojonej " części.
Wiarygodność polega nie na pisaniu po kilkanaście postów dziennie oraz że " jestem zarobiony po pachy", wiarygodność to uczciwe przekazanie tego o czym pisze na forum .
Nikt nie mówi by pokazywać realne konto,wystarczy konto demo , weryfikacja jest prosta ,wystarczy miesięczną lub tygodniową historię rachunku.
Niestety od dłuższego czasu wyobrażenia oraz twórcze fantazyjne uczestników forum jest nie do zaakceptowania przez sporą część uczestników Forex Forum Nawigator i coraz więcej ich odchodzi![]()
![]()
Powodzenia i zielonych dla Wszystkich czynnie uczestniczących na rynku Forex![]()
![]()
![]()