rozstawilem sie do 4 zeta z oczekujacymi narazie
i chyba tym sie zajme do wrzesnia mocniej
bo o dolcach ostatnio zapomnialem

Panowie przecież facet nie pisze o Was ani do Was
do wszystkich,Tolmon_Nika pisze: ↑28 sie 2019, 13:59Panowie przecież facet nie pisze o Was ani do Waspisze ogólnie do wszystkich
to po co się indyczycie![]()
sorki
podnosze temat
od tygodnia pokazuję w dzienniku jak to widzę , nie jestem magiem
Inwestuję zgodnie ze swoją strategią i staram się nie bawić w przewidywaniaXAB pisze: ↑28 sie 2019, 14:24ok to ja nim bede
minutka
https://iv.pl/images/38493949281084954530.png
czyli ja mam na 550 wsparcie
glebiej to juz ok 500
Bardzo dobrze napisaneAndreasgp pisze: ↑28 sie 2019, 12:54Uważam by brać przykład z traderów takich, których tożsamość da się zweryfikować, którzy pokazują w czasie rzeczywistym swój handel.
Żaden z nich nie powie , ze forex jest prostym przepisem na codzienną "zarabianie kasy", ani nie będzie ględził , ze nie może wkleić zdjęcia pełnego wykresu a tylko jego "wykrojonej " części.
Wiarygodność polega nie na pisaniu po kilkanaście postów dziennie oraz że " jestem zarobiony po pachy", wiarygodność to uczciwe przekazanie tego o czym pisze na forum .
Nikt nie mówi by pokazywać realne konto,wystarczy konto demo , weryfikacja jest prosta ,wystarczy miesięczną lub tygodniową historię rachunku.
Niestety od dłuższego czasu wyobrażenia oraz twórcze fantazyjne uczestników forum jest nie do zaakceptowania przez sporą część uczestników Forex Forum Nawigator i coraz więcej ich odchodzi![]()
![]()
Powodzenia i zielonych dla Wszystkich czynnie uczestniczących na rynku Forex![]()
![]()
![]()