Ale może jak ładnie poprosisz, to coś wystawią...

(Na ogół nikt tego nie robi)
a gdzie ta historia jest dostępna ?? ( w sensie któryś z raportów to jest niby ?? )raposo pisze: 06 wrz 2019, 19:51 Wystarczy historia transakcji z platformy.
Ale może jak ładnie poprosisz, to coś wystawią...![]()
(Na ogół nikt tego nie robi)
dziwne bo tam są takie bzdury popisane że ja nie wiem o co kaman
„Jest to automatyczne powiadomienie o zmianach cen wykrytych na instrumentach, w przypadku których konto XXX (identyfikator konta XXX) miało otwarte ekspozycje w momencie rozliczenia w dniu 16.09.2019”PipsKong pisze: 17 wrz 2019, 12:22 cześć ktoś mi powie o co chodzi bom słaby z Anglika ??
"This is an automated notification on the price shifts detected on instruments, where account XXX (Account ID XXX) had open exposures as of settlement time on 16.09.2019"
a czyli takie ostrzeżenie jakby ktoś nie włączał platformy co 3 minuty tak jak jaraposo pisze: 17 wrz 2019, 12:28„Jest to automatyczne powiadomienie o zmianach cen wykrytych na instrumentach, w przypadku których konto XXX (identyfikator konta XXX) miało otwarte ekspozycje w momencie rozliczenia w dniu 16.09.2019”PipsKong pisze: 17 wrz 2019, 12:22 cześć ktoś mi powie o co chodzi bom słaby z Anglika ??
"This is an automated notification on the price shifts detected on instruments, where account XXX (Account ID XXX) had open exposures as of settlement time on 16.09.2019"
Bez kontekstu trudno cokolwiek dodać ;)
Nie. Limity wynikają z przepisów regulacyjnych w danym kraju.PipsKong pisze: 30 lis 2019, 12:28 czy można w jakikolwiek sposób powiększyć limit zabezpieczenia depozytu ???
chodzi mi o gwarancję w miarę upadłości takiego DB
ale coś mi się kojarzy że kiedyś było można jakoś korzystać z banków zewnętrznych przy koncie w DB ale nie pamiętam o co chodziło