BOSSAFX

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
3
9%
Poza paroma minusami są ok
9
28%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
8
25%

Liczba głosów: 32

mzyska
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: BOSSAFX

Nieprzeczytany post autor: mzyska »

W zeszłym miesiącu Pan Zadora pisał, że będą jakieś zmiany.
Wie może ktoś, coś na ten temat?
Pan Zadora się chyba obraził, bo nic nie pisze.

immortal
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: immortal »

ivanovic- a czego nie kumasz w ich pismie? Gdyby kazdy mogl przyjsc ze swistkiem ze jest pelnomocnikiem to dopiero bylby burdel! Wyobraz sobie, ze zona albo jakis komornik przychodzi z papierkiem i chce dostepu do rachunku. Sorry!
Ja bynajmniej jestem za tym, zeby weryfikacja byla profesjonalna czyli pelnomocnictwo notarialne jak najbardziej.

przemolb
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: przemolb »

immortal pisze:ivanovic- a czego nie kumasz w ich pismie? Gdyby kazdy mogl przyjsc ze swistkiem ze jest pelnomocnikiem to dopiero bylby burdel! Wyobraz sobie, ze zona albo jakis komornik przychodzi z papierkiem i chce dostepu do rachunku. Sorry!
Ja bynajmniej jestem za tym, zeby weryfikacja byla profesjonalna czyli pelnomocnictwo notarialne jak najbardziej.
Kodeks cywilny przewiduje, że czynności prawnych i faktycznych można dokonywać osobiście lub za pośrednictwem pełnomocnika. Zgodnie z treścią art. 98 KC, pełnomocnictwo ogólne obejmuje umocowanie do czynności zwykłego zarządu

to ze w bossie nie dbają o klienta

axwaw
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: axwaw »

ForexMafiaKartel pisze:Zamykanie pozycji bez waszej woli? mial ktos? Otworzylem pozycje S na audjpy (spready w bossie są najwyższe ze wszystkich brokerow na swiecie ;) ) ale jakos potrafilem to przelknac), na chwile odwrocilem uwagę od tradingu i bach nie ma jej, wiec otworzylem ponownie, strata 6 pipsow. Jestem klientem od dawna ale tak jeszcze nia mialem.

Co z tą bossą ?

Mi się raz zdarzyło;

mała pozycja, więc się zdziwiłem.

Nie pisałem reklamacji o tę parę groszy, ale raz tak było...

GawronB
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GawronB »

axwaw pisze:
ForexMafiaKartel pisze:Zamykanie pozycji bez waszej woli? mial ktos? Otworzylem pozycje S na audjpy (spready w bossie są najwyższe ze wszystkich brokerow na swiecie ;) ) ale jakos potrafilem to przelknac), na chwile odwrocilem uwagę od tradingu i bach nie ma jej, wiec otworzylem ponownie, strata 6 pipsow. Jestem klientem od dawna ale tak jeszcze nia mialem.

Co z tą bossą ?

Mi się raz zdarzyło;

mała pozycja, więc się zdziwiłem.

Nie pisałem reklamacji o tę parę groszy, ale raz tak było...
Mi też raz zamknęli pozycję , tyle że dość sporą i na mocnym zysku ale 3 godz później byłby 2 x taki zysk bo było przed dość ważnymi danymi , pisałem reklamację a w odpowiedzi dostałem standartowe odpowiedzi na zasadzie "kopiuj - wklej" i tak zakończyła się moja przygoda z tym marnej jakości brokiem ( jakieś 2 lata temu)
Po co kopać się z koniem , jest tyle dobrych broków że nie warto sobie psuć nerwów na Bosse :564:

trav
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: trav »

Dlaczego platforma nie działa od godziny 1:00?
Czy spadamy, czy rośniemy to jesteśmy zarobieni.

Awatar użytkownika
laranja
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laranja »

trav pisze:Dlaczego platforma nie działa od godziny 1:00?
Nie wiem dlaczego, ale potwierdzam, że u mnie też. Dobrze, że nie miałem otwartych pozycji...

wyzeracz
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: wyzeracz »

Cieszę się, że nie jestem jedyny. Awaria trwa już blisko 2 godziny. Noc nieprzespana, 5 pozycji otwartych. Czy Bossa w takim wypadku odpowiada za straty?

hblekot
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: hblekot »

Gdzieś w tym wątku wcześniej albo w tym o Czarnym Czwartku wklejał ktoś paragraf z umowy - że w przypadku błędnych notowań/braku notowań - w ciągu 48h trzeba składać reklamację - i pozycję uznaje się za niebyłą.

To się chyba pod reklamację kwalifikuję - tylko oni mieli chyba problemy z notowaniami.
Pod siłę wyższą to chyba nie mogą tego podciągnąć.

Ktoś będzie reklamował jakieś pozycję?
Może w końcu byłaby jakaś reklamacja rozpatrzona przez Bossę pozytywnie :wink:

gewiak
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: gewiak »

To już przynajmniej trzecia taka sytuacja w ciągu ostatnich 3-4 tygodni. Wcześniej notowania w bossafx stawały na kilkadziesiąt minut a teraz na ponad dwie godziny (musiałbym sprawdzić na wykresach).

ODPOWIEDZ