Szkoła Scalpingu
- rysiekmilioner
- Stały bywalec
Hmm mam pytanie do bardziej doświadczonych kolegów i koleżanek, czy zdarzało sie wam skalpować na okresach krótszych niz jedna minuta? testuję pewna strategie, podsunieta przez znajomego i jak na razie całkiem niexle wychodzi. Oczywiście zamierzam ja testować w o wiele dłuższym terminie. Jednak ze swojego doświadczena wiem, ze skalping odpowiada mi pod wieloma względami.
Czy waszym zdaniem grając w poniższy sposób wyzeruję konto w dłuższym terminie (brak SL)
Oczywiście odpadaja okresy, kiedy podawane sa istotne dane makroekonomiczne. Pzdr i dziekuję za pomoc.
Czy waszym zdaniem grając w poniższy sposób wyzeruję konto w dłuższym terminie (brak SL)
Oczywiście odpadaja okresy, kiedy podawane sa istotne dane makroekonomiczne. Pzdr i dziekuję za pomoc.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Stały bywalec
- rysiekmilioner
- Stały bywalec
candleelephants pisze:można by nawet na tickowym wyznaczyć R\S i grać na ich przebicia i łapać po kilka pips
E chyba byłby klopot bez robota, aby wyrobic sie w ułamku sekundy. Zobacze. przeje najpierw 10.000 transakcji to wynik będzie bardziej obiektwyny. Na razie strategia hula choc w końcówce, gdy zwiekszałem loty to juz była moja fantazja a nie systemu. Pozdr.
- rysiekmilioner
- Stały bywalec
To ja też się pochwalę że grałem to samo, ale bez zapleczaTeXs pisze:Czołem grafmax
czyżbyśmy pobierali lekcje u tej samej osoby
powodzenia życzę.
w załaczniku mały skalp na edku
tak trochę z nudów, dzisiaj niestety nie miałem okazji pograć w ciągu dnia.
odbicie od sr i kącik.

ps. Tex, te sr'y wyznaczasz na m5, czy coś wyżej jeszcze?