@Dadas - zapewniam cię, że poziom inności pasażerów i załogi na tym statku jest dość szczególny. Nie czuj się osamotniony

Cajto nie dziw się teraz że załączniki Anomalii nie wchodząAnomalia pisze: 30 mar 2020, 19:16 Cajto - na kilku, na laptopie, drugim laptopie i na ajfonie też (różowym).
Administrator kazał uzbroić się w cierpliwość więc czekam cierpliwie na poprawę.
Od samego początku tam płyniemycajto pisze: 30 mar 2020, 19:24 @Anomalia - różowy ajfon i Drag Qeen w TV... ster lewo na burt, kierujemy się ku Archipelagowi Absurdu![]()
Ja tam nie będę nic mówił, ale zauważ, że to kobiety muszą się malować, a faceci na ogół nie.Anomalia pisze: 30 mar 2020, 19:31Od samego początku tam płyniemycajto pisze: 30 mar 2020, 19:24 @Anomalia - różowy ajfon i Drag Qeen w TV... ster lewo na burt, kierujemy się ku Archipelagowi Absurdu![]()
![]()
Swoją drogą, serial dał mi ogromną ilość przedziwnych uczuć. Od niesmaku, przez zrozumienie, smutek, podziw, złość i zupełnie inne spojrzenie na to zjawisko, czy trend czy jakby to nazwać.
I motywacji w sumie też, bo skoro facet może przeistoczyć się w przepiękną kobietę to chyba ja tym bardziej mogę![]()
Dt - na czym zacząć? Instrument? Wolałabym uniknąć indeksów, choć może sp500?
Wczoraj pisałem, dziś przypomnę:Anomalia pisze: 30 mar 2020, 19:31 Dt - na czym zacząć? Instrument? Wolałabym uniknąć indeksów, choć może sp500?
U mnie teraz na "tapecie": E/U, E/C, E/J, U/J, G/U i G/JJakie instrumenty?
Patrz na spred, od dwóch tygodni na większości walorów jest zdecydowanie zawyżony. Przez to zrezygnowałem z gry na G/A, G/C, G/CH i E/A. Za to zmienność ożywiła w skali DT takich tetryków jak U/J i E/U.
Pojęcia nie mam!ninjaproject pisze: 30 mar 2020, 19:47 A Bossa nie daje ci możliwości otwarcia konta demo?
Na pewno daje!
Tylko, nie wiem czy oni mają tzw. Gabinet Inwestora online, gdzie otwierasz demo, czy bezpośrednio z MT4 otwierasz?