@Dadas - zapewniam cię, że poziom inności pasażerów i załogi na tym statku jest dość szczególny. Nie czuj się osamotniony

Cajto nie dziw się teraz że załączniki Anomalii nie wchodzą
Od samego początku tam płyniemy
Ja tam nie będę nic mówił, ale zauważ, że to kobiety muszą się malować, a faceci na ogół nie.Anomalia pisze: ↑30 mar 2020, 19:31Od samego początku tam płyniemy![]()
Swoją drogą, serial dał mi ogromną ilość przedziwnych uczuć. Od niesmaku, przez zrozumienie, smutek, podziw, złość i zupełnie inne spojrzenie na to zjawisko, czy trend czy jakby to nazwać.
I motywacji w sumie też, bo skoro facet może przeistoczyć się w przepiękną kobietę to chyba ja tym bardziej mogę![]()
Dt - na czym zacząć? Instrument? Wolałabym uniknąć indeksów, choć może sp500?
Wczoraj pisałem, dziś przypomnę:
U mnie teraz na "tapecie": E/U, E/C, E/J, U/J, G/U i G/JJakie instrumenty?
Patrz na spred, od dwóch tygodni na większości walorów jest zdecydowanie zawyżony. Przez to zrezygnowałem z gry na G/A, G/C, G/CH i E/A. Za to zmienność ożywiła w skali DT takich tetryków jak U/J i E/U.
Pojęcia nie mam!ninjaproject pisze: ↑30 mar 2020, 19:47A Bossa nie daje ci możliwości otwarcia konta demo?
Na pewno daje!
Tylko, nie wiem czy oni mają tzw. Gabinet Inwestora online, gdzie otwierasz demo, czy bezpośrednio z MT4 otwierasz?