TsunamiPL pisze: 14 mar 2020, 18:46
Widziałem dzisiaj Świeżaka na mieście
Świeży na mieście szukał setupow na złoto
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Bemowo1 pisze: 14 mar 2020, 18:33
W chinach mają wybitnie skuteczne metody leczenia koronawirusa, z 67 000 zarażonych wyzdrowiało 52 000. O takim bilansie może tylko pomarzyć Korea Południowa.
Niech żyje Chińska Republika Ludowa
Ciągle mnie niepokoi że przy tak trudnej przypadłość,
brak jakiegokolwiek wywiadu z osobą wyleczona
Fakt,
Może rozwiązanie jest tylko jedno........
Zajebista ściema !
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Bemowo1 pisze: 14 mar 2020, 18:33
W chinach mają wybitnie skuteczne metody leczenia koronawirusa, z 67 000 zarażonych wyzdrowiało 52 000. O takim bilansie może tylko pomarzyć Korea Południowa.
Niech żyje Chińska Republika Ludowa
Bemowo1 pisze: 14 mar 2020, 19:41
Edek dzienny jeszcze w tolerancji błędu LONG
Popieram !
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Bemowo1 pisze: 14 mar 2020, 19:30
3:0 dla koronawirusa w Polsce
3:13 wyleczonych
Ostatnio zmieniony 14 mar 2020, 19:51 przez Zibi 68, łącznie zmieniany 1 raz.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują moje subiektywne spojrzenie na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora