cugan pisze: 30 sty 2020, 21:01Po jakiego .. "knota" grac tam S jak tam jest gra na LONGŚwieżak44 pisze: 30 sty 2020, 20:27 Dobra. Wyszedłem z tego złota zniewielkim zyskiem, bo nie chcą po prostu spadac nawet jak SP odbija.. Coś jest nie tak, więc tego nie gram. Granie S- na złocie to dosyć trudna sprawa..
DayTrading: Czwartek 30.01.2020
Re: DayTrading: Czwartek 30.01.2020
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
WHO troche uspokoila. 2% to nie jest jakas wielka smiertelnosc jak na nowego wirusa, do tego nie ma wskazówek co do przemieszczania sie i handlu.
Gold w dol, ropa w gore w takiej sytuacji by pasowało. Kangur tez powinien odreagowac
Gold w dol, ropa w gore w takiej sytuacji by pasowało. Kangur tez powinien odreagowac
Ostatnio zmieniony 30 sty 2020, 21:21 przez Kermit, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
WHO nie wprowadza ograniczeń w handlu i podróżach w związku z koronowirusem !
The only way is up
!@$#@%$#@%$#@%$

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Poprawka .Tak powinno byćcugan pisze: 30 sty 2020, 20:07Trzecia fala wzrostowa bywa najdłuższaTolmon_Nika pisze: 30 sty 2020, 19:25wolę jednak indexy i dłuższe dystansecugan pisze: 30 sty 2020, 19:08 Wygląda na to ze prujemy ostro w górę.Pytanie czy się tam zatrzymamy.
Coraz bardziej wątpię jak zerkałem na ROC na D1![]()
EURUSDDaily.png
powodzenia![]()
AML
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Cugan nie terazcugan pisze: 30 sty 2020, 21:35Poprawka .Tak powinno byćcugan pisze: 30 sty 2020, 20:07Trzecia fala wzrostowa bywa najdłuższaTolmon_Nika pisze: 30 sty 2020, 19:25
wolę jednak indexy i dłuższe dystanse![]()
EURUSDDaily.png
powodzenia![]()
AML

Na GOLD na W1 masz formacje spodka.Jest to formacja odwrócenia trendu tyleKermit pisze: 30 sty 2020, 21:21 WHO troche uspokoila. 2% to nie jest jakas wielka smiertelnosc jak na nowego wirusa, do tego nie ma wskazówek co do przemieszczania sie i handlu.
ze nie zakończona
To niedopuszczalne ! ! Wytrawny trader albo nie konsumuje nic albo zjada co jest w zasięgu ręki i nie spuszcza wykresu na sekundę. Nawet na siusiu wychodzi się z co najmniej tabletem. Rynek Ci tego nie wybaczy.
...Liczy się tylko TU i TERAZ... nie mów mi jutro, że była okazja !!
Gram interwały M1, M5 i H1. Podałem dobry moment na spory spadek.cugan pisze: 30 sty 2020, 21:01Po jakiego .. "knota" grac tam S jak tam jest gra na LONGŚwieżak44 pisze: 30 sty 2020, 20:27 Dobra. Wyszedłem z tego złota zniewielkim zyskiem, bo nie chcą po prostu spadac nawet jak SP odbija.. Coś jest nie tak, więc tego nie gram. Granie S- na złocie to dosyć trudna sprawa..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.