tutaj gdzies

tutaj gdzies
tylko tak Ci sie wydaje ze na 2. Bardzo wyraznie jest napisane gdzie poszedl sygnal i jakiego kierunku sie spodziewam. I dopoki nie zaneguja to nie ma tematu. Jak zaneguja sygnal z grudnia (czytaj nie wyciagna swiecy miesiecznej styczniowej jako korekcyjna) to dopiero beda zmiany. To jak z wybiciem pierwszej lepszej formacji. Jest kierunek obrany a jesli zaneguja to SL i kolejny trejd.
No okey ale nie pisałem o złocie
Wygląda byczo, ale wiesz, ten wirus.. Nie wiadomo co będzie..Tony S. pisze: 28 sty 2020, 21:09 Witam Wielkich Mistrzów.
Dla grających indeksy może zaciekawi kogoś sytuacja na włoskim ITA40 . Wg mnie interesująco na każdym interwale od M30 przez D1 aż do miesięcznego. W zależności co kto lubi i widzi...
Wielu pips jakby co![]()
I to jest właśnie piękne - dla jednego byczo dla drugiego wręcz przeciwnie. Tak jak napisałem : w zależności co kto widzi. ..Świeżak44 pisze: 28 sty 2020, 21:20Wygląda byczo, ale wiesz, ten wirus.. Nie wiadomo co będzie..Tony S. pisze: 28 sty 2020, 21:09 Witam Wielkich Mistrzów.
Dla grających indeksy może zaciekawi kogoś sytuacja na włoskim ITA40 . Wg mnie interesująco na każdym interwale od M30 przez D1 aż do miesięcznego. W zależności co kto lubi i widzi...
Wielu pips jakby co![]()
Ja już dziś sobie maskę zamówiłem z filtrami P3. I tak maiłem kupić do pyłów. A do dezynfekcji na wirusa najlepsze jest jednak alko. Mycie rąk mydłem nie zabija wirusa, a od aklo ginie.
![]()
Cugan - czy Świeżakowi nie chodziło o złotko? Chyba pomyliłeś z edim. Świeżak to złoty chłopakcugan pisze: 28 sty 2020, 21:08Była prognoza w tamtym tygodniu .
Co kole 1,1380 pokazywała .
Nowej nie stawiałem ,
Tak wiec czary mary dzikie węże !
No to zbuduj mu pomnik .Ku chwale forexukrab29 pisze: 28 sty 2020, 21:43Cugan - czy Świeżakowi nie chodziło o złotko? Chyba pomyliłeś z edim. Świeżak to złoty chłopakTaki Midas forexu.
![]()
Mówisz i masz.