To mówisz, że dobrze, że mój brok nie oferuje tej paryNieśmiertelny Trader pisze: 19 lip 2019, 22:37 Całą amerykanską sesję dołują te pedryle GBPCADa... jak zaczarowany sterowany....![]()

To mówisz, że dobrze, że mój brok nie oferuje tej paryNieśmiertelny Trader pisze: 19 lip 2019, 22:37 Całą amerykanską sesję dołują te pedryle GBPCADa... jak zaczarowany sterowany....![]()
Poważnie? Jeszcze się nie spotkałem by jej nie byłoTsunamiPL pisze: 19 lip 2019, 22:50To mówisz, że dobrze, że mój brok nie oferuje tej paryNieśmiertelny Trader pisze: 19 lip 2019, 22:37 Całą amerykanską sesję dołują te pedryle GBPCADa... jak zaczarowany sterowany....![]()
![]()
Nie lubię jako kończą dzień na minimum i w dodatku nadchodzi weekend, a jesteśmy 1% poniżej historycznych szczytówRafal154 pisze: 19 lip 2019, 23:10 Cblondyn wczorajsze zagranie na US30 kończy się w 98 % dobrze .. i tak było by tym razem gdyby nie jakiś !ciu...! puścił plotkę ... teraz dzieje się to co miało stać się wczoraj !!!
Pocalunek smoka HA,ha,
jeszcze nie widzialem zeby notowania na xe.com pokrywaly sie w sobote i niedziele. Prawidlowe notowania u nich zaczynaja sie w niedziele od 20:00.Nieśmiertelny Trader pisze: 20 lip 2019, 00:44 Wiem ze xe.com czesto przeklamuje ale ale na edku jest wyrazny odpal w porownaniu z reszta par a przeciez jest tutaj najwieksza zmiennosc, nawet w weekend. Czyzby szykowala sie luka?
Moj blad, mialem na mysli plynnoscKermit pisze: 20 lip 2019, 11:30jeszcze nie widzialem zeby notowania na xe.com pokrywaly sie w sobote i niedziele. Prawidlowe notowania u nich zaczynaja sie w niedziele od 20:00.Nieśmiertelny Trader pisze: 20 lip 2019, 00:44 Wiem ze xe.com czesto przeklamuje ale ale na edku jest wyrazny odpal w porownaniu z reszta par a przeciez jest tutaj najwieksza zmiennosc, nawet w weekend. Czyzby szykowala sie luka?
Nie ma i nie bedzie żadnego odpału w tej chwili. Jest tylko plaża i piwko
No i od kiedy to na edku jest najwieksza zmiennosc?![]()
zapomniales dodac ZIMNE PIWKO --Ja dzisjaj w firmie pracuje ale tylko do 15Kermit pisze: 20 lip 2019, 11:30jeszcze nie widzialem zeby notowania na xe.com pokrywaly sie w sobote i niedziele. Prawidlowe notowania u nich zaczynaja sie w niedziele od 20:00.Nieśmiertelny Trader pisze: 20 lip 2019, 00:44 Wiem ze xe.com czesto przeklamuje ale ale na edku jest wyrazny odpal w porownaniu z reszta par a przeciez jest tutaj najwieksza zmiennosc, nawet w weekend. Czyzby szykowala sie luka?
Nie ma i nie bedzie żadnego odpału w tej chwili. Jest tylko plaża i piwko
No i od kiedy to na edku jest najwieksza zmiennosc?![]()