DayTrading: Czwartek 24.01.2019
Re: DayTrading: Czwartek 24.01.2019
Kontra spadkow na h4 pod 1,1335 i tam sie zobaczy co dalej
Niewidzialna ręka ryku pcha edka gdzie trzeba 

The only way is up
Tsunami ....trzymasz to L z poziomu 13205 ? czy odpusciłeć ?
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Trzymam. W międzyczasie coś tam jeszcze ugrałem. Jutro powinno być na plus.navik pisze:Tsunami ....trzymasz to L z poziomu 13205 ? czy odpusciłeć ?
The only way is up
TsunamiPL pisze:Trzymam. W międzyczasie coś tam jeszcze ugrałem. Jutro powinno być na plus.navik pisze:Tsunami ....trzymasz to L z poziomu 13205 ? czy odpusciłeć ?

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Mam nadzieję, bo potrzeby są ogromnenavik pisze:TsunamiPL pisze:Trzymam. W międzyczasie coś tam jeszcze ugrałem. Jutro powinno być na plus.navik pisze:Tsunami ....trzymasz to L z poziomu 13205 ? czy odpusciłeć ?bedzie

The only way is up
]

Łoooo....Panie .... nawet mi nie mów ... studnia bez dnaTsunamiPL pisze:Mam nadzieję, bo potrzeby są ogromne![]()

Dziś cały dzień walczyłem na indeksach . DAX rano, DJ po południu. Rekordowe serie 11 i 13 zyskownych transakcji pod rząd. Wiele wejść bardzo dobrych, z większym potencjałem. Nie uniknąłem jednak błędów i to jest problem, bo dwa błędy potrafią zjeść zysk z 11 dobrych transakcji.. Tu jest wycinek jak grałem:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Jeszcze tłuczesz to demo ?Świeżak44 pisze:Dziś cały dzień walczyłem na indeksach . DAX rano, DJ po południu. Rekordowe serie 11 i 13 zyskownych transakcji pod rząd. Wiele wejść bardzo dobrych, z większym potencjałem. Nie uniknąłem jednak błędów i to jest problem, bo dwa błędy potrafią zjeść zysk z 11 dobrych transakcji.. Tu jest wycinek jak grałem:

The only way is up
dobra ...Pany ... jutro też jest dzień
... i jutro wspólnie ukrecimy forexowi jaja
.... albo fx nam
dobranoc

dobranoc