Ten balon kiedys pieknie pekniejen-yy pisze:kk.dreamer pisze:co tam powiedzieli ciekawego?
że pompują banie dalej
DayTrading: Środa 01.02.2017
- pl-samurai
- Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 01.02.2017
Myślicie, że ujek pójdzie w góre?? mam L , było już dziś ponad 100pips a teraz po danych skacze i jest ok 50p, mam BE więc się nie martwie, ale lepiej zamknąć z plusem a niżeli na 0

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie walcz z idiotami, mają przewagę liczebną.
Idą po ciebie. Mogłeś się nie chwalićAndRaf pisze:Myślicie, że ujek pójdzie w góre?? mam L , było już dziś ponad 100pips a teraz po danych skacze i jest ok 50p, mam BE więc się nie martwie, ale lepiej zamknąć z plusem a niżeli na 0![]()
![]()
The only way is up
- pl-samurai
- Pasjonat

Komentarz dnia TsunamiPLTsunamiPL pisze:Idą po ciebie. Mogłeś się nie chwalićAndRaf pisze:Myślicie, że ujek pójdzie w góre?? mam L , było już dziś ponad 100pips a teraz po danych skacze i jest ok 50p, mam BE więc się nie martwie, ale lepiej zamknąć z plusem a niżeli na 0![]()
![]()
![]()
1.08 ciekawe czy podejda i jak tak to czy przejda
Ostatnio zmieniony 01 lut 2017, 20:36 przez pl-samurai, łącznie zmieniany 1 raz.
Leciało Leciało i przeleciałopl-samurai pisze:Komentarz dnia TsunamiPLTsunamiPL pisze:Idą po ciebie. Mogłeś się nie chwalićAndRaf pisze:Myślicie, że ujek pójdzie w góre?? mam L , było już dziś ponad 100pips a teraz po danych skacze i jest ok 50p, mam BE więc się nie martwie, ale lepiej zamknąć z plusem a niżeli na 0![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Albo ja albo Edek ... ktoś będzie górą
Ostatnio zmieniony 01 lut 2017, 20:38 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
- pl-samurai
- Pasjonat

Na samej gorce teraz?navik pisze:Dokładna do pieca. L na edku.
Wciąż robie taki sam błąd. Lapię ruch wbrew wszystkiemu. Jak widzę, że wywalają do góry to wchodzę raz, zarabiam, a potem drugi i zostaję na górce. Już kilka razy to się powtarza. Teraz też mnie złapali.. Mechanizm jest taki. 1-2 udane transakcje wcześniej, gwałtowny ruch, markowanie wywalania, a ja myślę "a jeszcze zarobie". No i łapię przynętę i mnie ciągną.. Jak czegoś takiego nie wyeliminuje to koniec.. 
PS. 2 L-ki na DAX-e wyzerowały by mi konto. Za dużo zlecieli. Teraz spróbuje przetrzymać 1L. Ta gra to czyste diabelstwo.
PS. 2 L-ki na DAX-e wyzerowały by mi konto. Za dużo zlecieli. Teraz spróbuje przetrzymać 1L. Ta gra to czyste diabelstwo.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Przebijamy opórpl-samurai pisze:Na samej gorce teraz?navik pisze:Dokładna do pieca. L na edku.
- pl-samurai
- Pasjonat

Świeżak44 to sie nazywa chciwosc i brak srategii. Czlowiek chce ciagle wiecej i wiecej i wiecej.