Ten balon kiedys pieknie pekniejen-yy pisze:kk.dreamer pisze:co tam powiedzieli ciekawego?
że pompują banie dalej

Ten balon kiedys pieknie pekniejen-yy pisze:kk.dreamer pisze:co tam powiedzieli ciekawego?
że pompują banie dalej

Idą po ciebie. Mogłeś się nie chwalićAndRaf pisze:Myślicie, że ujek pójdzie w góre?? mam L , było już dziś ponad 100pips a teraz po danych skacze i jest ok 50p, mam BE więc się nie martwie, ale lepiej zamknąć z plusem a niżeli na 0

Komentarz dnia TsunamiPLTsunamiPL pisze:Idą po ciebie. Mogłeś się nie chwalićAndRaf pisze:Myślicie, że ujek pójdzie w góre?? mam L , było już dziś ponad 100pips a teraz po danych skacze i jest ok 50p, mam BE więc się nie martwie, ale lepiej zamknąć z plusem a niżeli na 0

Leciało Leciało i przeleciałopl-samurai pisze:Komentarz dnia TsunamiPLTsunamiPL pisze:Idą po ciebie. Mogłeś się nie chwalićAndRaf pisze:Myślicie, że ujek pójdzie w góre?? mam L , było już dziś ponad 100pips a teraz po danych skacze i jest ok 50p, mam BE więc się nie martwie, ale lepiej zamknąć z plusem a niżeli na 0

zamknąłem na plus 10pips.
  zamknąłem na plus 10pips.  dobre i to...
  dobre i to... Dokładka do pieca. L na edku.
 Dokładka do pieca. L na edku. 

Na samej gorce teraz?navik pisze:Dokładna do pieca. L na edku.
Albo ja albo Edek ... ktoś będzie górą

Przebijamy opórpl-samurai pisze:Na samej gorce teraz?navik pisze:Dokładna do pieca. L na edku.
Albo ja albo Edek ... ktoś będzie górą