coś marnie to widzę , ale S widzę jeszcze marniejxlusiv pisze:Możliwe dopiero jutro po 14:30 jak wyjdą słabe dane.F-You Money pisze: a dla mnie? kierunek 1.0630 do wieczora.
DayTrading: Czwartek 05.01.2017
Re: DayTrading: Czwartek 05.01.2017
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
- F-You Money
- Pasjonat

widzisz ten cień na D1 od góry, on ma maxa na 1.0573, to następny przystanek, ale świeca wychodzi mi zbyt krótka, kolejny opór jest dopiero na 1.0630xlusiv pisze:Możliwe dopiero jutro po 14:30 jak wyjdą słabe dane.F-You Money pisze: a dla mnie? kierunek 1.0630 do wieczora.
do północy dużo czasu, może się udać dojść do 1.0630 i zrobić cofkę na zamknięcie poniżej 1.0600
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Skoro jest takie prosperity w USA, to ISM powinien być mocny.
Czy tak będzie ?
Zaraz się okaże
Czy tak będzie ?
Zaraz się okaże
The only way is up
dane danymi a Trend TrendemTsunamiPL pisze:Skoro jest takie prosperity w USA, to ISM powinien być mocny.
Czy tak będzie ?
Zaraz się okaże
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Zgadza się.PipsKong pisze:dane danymi a Trend TrendemTsunamiPL pisze:Skoro jest takie prosperity w USA, to ISM powinien być mocny.
Czy tak będzie ?
Zaraz się okaże
The only way is up
Tsunami a Ty w końcu Pro L czy Pro S ???TsunamiPL pisze:Skoro jest takie prosperity w USA, to ISM powinien być mocny.
Czy tak będzie ?
Zaraz się okaże
Miałem i s i l. Obie zamknięte. Teraz nie mam nic, ale szukam s. To zejście poniżej 1.05 dało wyjść i zarobić z s, zarobić z l nie było trudnoPipsKong pisze:Tsunami a Ty w końcu Pro L czy Pro S ???TsunamiPL pisze:Skoro jest takie prosperity w USA, to ISM powinien być mocny.
Czy tak będzie ?
Zaraz się okaże
The only way is up
a jeszcze dwa dni temu byłeś L ;[;[ zdrajca !! ;];]TsunamiPL pisze:
Miałem i s i l. Obie zamknięte. Teraz nie mam nic, ale szukam s.
Pamiętasz moją prognozę z sylwestra ?PipsKong pisze:a jeszcze dwa dni temu byłeś L ;[;[ zdrajca !! ;];]TsunamiPL pisze:
Miałem i s i l. Obie zamknięte. Teraz nie mam nic, ale szukam s.![]()
![]()
![]()
Na razie się słuchają
The only way is up
gdzie ten dymacz_ed zapindala? - złotko sell 1181 stop_83
"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!