coś marnie to widzę , ale S widzę jeszcze marniejxlusiv pisze:Możliwe dopiero jutro po 14:30 jak wyjdą słabe dane.F-You Money pisze: a dla mnie? kierunek 1.0630 do wieczora.

coś marnie to widzę , ale S widzę jeszcze marniejxlusiv pisze:Możliwe dopiero jutro po 14:30 jak wyjdą słabe dane.F-You Money pisze: a dla mnie? kierunek 1.0630 do wieczora.
widzisz ten cień na D1 od góry, on ma maxa na 1.0573, to następny przystanek, ale świeca wychodzi mi zbyt krótka, kolejny opór jest dopiero na 1.0630xlusiv pisze:Możliwe dopiero jutro po 14:30 jak wyjdą słabe dane.F-You Money pisze: a dla mnie? kierunek 1.0630 do wieczora.
dane danymi a Trend TrendemTsunamiPL pisze:Skoro jest takie prosperity w USA, to ISM powinien być mocny.
Czy tak będzie ?
Zaraz się okaże
Zgadza się.PipsKong pisze:dane danymi a Trend TrendemTsunamiPL pisze:Skoro jest takie prosperity w USA, to ISM powinien być mocny.
Czy tak będzie ?
Zaraz się okaże
Tsunami a Ty w końcu Pro L czy Pro S ???TsunamiPL pisze:Skoro jest takie prosperity w USA, to ISM powinien być mocny.
Czy tak będzie ?
Zaraz się okaże
Miałem i s i l. Obie zamknięte. Teraz nie mam nic, ale szukam s. To zejście poniżej 1.05 dało wyjść i zarobić z s, zarobić z l nie było trudnoPipsKong pisze:Tsunami a Ty w końcu Pro L czy Pro S ???TsunamiPL pisze:Skoro jest takie prosperity w USA, to ISM powinien być mocny.
Czy tak będzie ?
Zaraz się okaże
a jeszcze dwa dni temu byłeś L ;[;[ zdrajca !! ;];]TsunamiPL pisze:
Miałem i s i l. Obie zamknięte. Teraz nie mam nic, ale szukam s.
Pamiętasz moją prognozę z sylwestra ?PipsKong pisze:a jeszcze dwa dni temu byłeś L ;[;[ zdrajca !! ;];]TsunamiPL pisze:
Miałem i s i l. Obie zamknięte. Teraz nie mam nic, ale szukam s.![]()
![]()
![]()