Przestań! Przecież mamy na forum kilku zawodowców. A niedługo, za jakis czas bedzie kolejnypr7emo pisze:dzisiaj fx dla niektórych to raczej praca dodatkowa
DayTrading: Poniedziałek 31.10.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 31.10.2016
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
I mean praca dodatkowa na ekranie monitora, można pograć przecież w nowe gry itdŚwieżak44 pisze:Przestań! Przecież mamy na forum kilku zawodowców. A niedługo, za jakis czas bedzie kolejnypr7emo pisze:dzisiaj fx dla niektórych to raczej praca dodatkowa![]()
Powiem wam, że obejrzałem wszystkie 3 debaty Trump-Clinton i przewagi Clinton żadnej nie widzę.
Będzie ciekawie 8 listopada.
The only way is up
I teraz wszystkie oczy na SP500. Będa dusić w dół czy dazą sobie spokój? Oto jest pytanie. PS. Tylko scalpy na M1 przy takiej grze..
ja już eLka, czekałem od początku długich świec na wykresie m30Świeżak44 pisze:I teraz wszystkie oczy na SP500. Będa dusić w dół czy dazą sobie spokój? Oto jest pytanie. PS. Tylko scalpy na M1 przy takiej grze..
Będzie blisko i to wystarczy, żeby rzucało tymi giełdami we wszystkie strony. Pamiętaj, że Trump ma dośc radykalny program, chce wprowadzić różne cła na Chiny itp. Tego się rynki boja najbardziej.TsunamiPL pisze:Powiem wam, że obejrzałem wszystkie 3 debaty Trump-Clinton i przewagi Clinton żadnej nie widzę.
-- Dodano: 31 paź 2016, 16:45 --
Ja też, ale to i tak nie ma większego sensu. Będa się kisić tak czy inaczej. Potem jeszcze spadną przed FED-em. Dopiero przy FED i po nim bedzie jazda.pr7emo pisze:ja już eLka, czekałem od początku długich świec na wykresie m30Świeżak44 pisze:I teraz wszystkie oczy na SP500. Będa dusić w dół czy dazą sobie spokój? Oto jest pytanie. PS. Tylko scalpy na M1 przy takiej grze..
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
ed 
4
1.1015-1.1040
5
1.0750-1.0630
dymajacy
trojkat abcde - być może 
4
5
dymajacy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!
ED L na pull backu (podwójnym).

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 31 paź 2016, 18:01 przez karnak, łącznie zmieniany 1 raz.
ED SSS na pull backu rgr-a 1.1015____1.1040karnak pisze:ED L na pull backu.
"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!