Przestań! Przecież mamy na forum kilku zawodowców. A niedługo, za jakis czas bedzie kolejnypr7emo pisze:dzisiaj fx dla niektórych to raczej praca dodatkowa

Przestań! Przecież mamy na forum kilku zawodowców. A niedługo, za jakis czas bedzie kolejnypr7emo pisze:dzisiaj fx dla niektórych to raczej praca dodatkowa

I mean praca dodatkowa na ekranie monitora, można pograć przecież w nowe gry itdŚwieżak44 pisze:Przestań! Przecież mamy na forum kilku zawodowców. A niedługo, za jakis czas bedzie kolejnypr7emo pisze:dzisiaj fx dla niektórych to raczej praca dodatkowa

ja już eLka, czekałem od początku długich świec na wykresie m30Świeżak44 pisze:I teraz wszystkie oczy na SP500. Będa dusić w dół czy dazą sobie spokój? Oto jest pytanie. PS. Tylko scalpy na M1 przy takiej grze..

Będzie blisko i to wystarczy, żeby rzucało tymi giełdami we wszystkie strony. Pamiętaj, że Trump ma dośc radykalny program, chce wprowadzić różne cła na Chiny itp. Tego się rynki boja najbardziej.TsunamiPL pisze:Powiem wam, że obejrzałem wszystkie 3 debaty Trump-Clinton i przewagi Clinton żadnej nie widzę.
Będzie ciekawie 8 listopada.
Ja też, ale to i tak nie ma większego sensu. Będa się kisić tak czy inaczej. Potem jeszcze spadną przed FED-em. Dopiero przy FED i po nim bedzie jazda.pr7emo pisze:ja już eLka, czekałem od początku długich świec na wykresie m30Świeżak44 pisze:I teraz wszystkie oczy na SP500. Będa dusić w dół czy dazą sobie spokój? Oto jest pytanie. PS. Tylko scalpy na M1 przy takiej grze..

1.1015-1.1040
 1.1015-1.1040 1.0750-1.0630
 1.0750-1.0630 trojkat abcde - być może
 trojkat abcde - być może 

ED SSS na pull backu rgr-a 1.1015____1.1040karnak pisze:ED L na pull backu.