Trzymasz się?
Bo ja mam już zabezpieczony zysk.
Też ci pokażę, może się czegoś nauczysz?

Trzymasz się?
To najpierw spróbuj z tych " dużych pieniędzy " demo , codziennie ugrać 50-100 zl . Jeżeli wytrzymasz to będzie dodatkowa lekcja cierpliwości i zaprocentuje to na real .Świeżak44 pisze:Gram według mojego planu tak od paru dni na demo, i dopiero ostatnio widać coraz lepsze efekty. W piątek było rano +6k, wieczorem -3k + nieudolne wejścia , więc nie ma sensu liczyć tego od miesiąca. Dziś +4k na tej ostatniej transakcji z TP co pokazywałem i to nie było najlepsze wejście, bo się spóźniłem. Na demo to powinienem robić tak myslę.. +10k dziennie niedługo. Wejścia muszą być coraz bardziej pewne. Zobaczymy czy mi to zaszkodzi czy pomoże..Ambasador pisze:Jaki masz zysk w tym miesiacu na demo?Świeżak44 pisze:I już Take Profit sobie ustawiłem.. zaraz wejdzie..

Ile wynosił stop ile tp ?fx-technik pisze:To co, Farciaż?
Zgodnie z tym, co wcześniej pisałeś, SO zaliczone?
Czy kisisz i piramidujesz?
Bo, ja swoje zaksięgowałem.
Spoko. Dziś jeden trejd +4000. Teraz nie wchodzę, bo duże wahania na SP500.. Po dobrych danych jakaś niepewność się wdarła??? Dziwne.. Jedego nie się już nauczyłem, przy dużych wahaniach nie grać.wrongWay pisze:To najpierw spróbuj z tych " dużych pieniędzy " demo , codziennie ugrać 50-100 zl . Jeżeli wytrzymasz to będzie dodatkowa lekcja cierpliwości i zaprocentuje to na real .Świeżak44 pisze:Gram według mojego planu tak od paru dni na demo, i dopiero ostatnio widać coraz lepsze efekty. W piątek było rano +6k, wieczorem -3k + nieudolne wejścia , więc nie ma sensu liczyć tego od miesiąca. Dziś +4k na tej ostatniej transakcji z TP co pokazywałem i to nie było najlepsze wejście, bo się spóźniłem. Na demo to powinienem robić tak myslę.. +10k dziennie niedługo. Wejścia muszą być coraz bardziej pewne. Zobaczymy czy mi to zaszkodzi czy pomoże..Ambasador pisze:
Jaki masz zysk w tym miesiacu na demo?

Ok. 1:1kolbi123 pisze:Ile wynosił stop ile tp ?fx-technik pisze:To co, Farciaż?
Ehh jak ja lubię takich kozakówŚwieżak44 pisze:Już pisałem. Najpierw szybko pomnożę konto na demo, a jak bedę gotów, albo jak trafi się sytuacja super oczywista to pewnego dnia się przeloguje i zrobie podobne operacje w realu. Nawet nie będę się zastanawiał, że to realne pieniądze i o to chodzi
 Jak zaczynałem mialem podobne plany, niestety rynek szybko to zweryfikował.
 Jak zaczynałem mialem podobne plany, niestety rynek szybko to zweryfikował.Ten edek na tej planszy miał by SL zaliczone gdzie Ty byś to otwarl na której konkretnie swiecy ?fx-technik pisze:Ok. 1:1kolbi123 pisze:Ile wynosił stop ile tp ?fx-technik pisze:To co, Farciaż?
co piramiduję?, nawet 20pips nie było, co zaksięgowałeś?, nową wpłatę do broka, ty to jesteś as, mówimy o gj, a ty edka pokazujeszfx-technik pisze:To co, Farciaż?
-- Dodano: 19 lip 2016, 17:24 --