Trzymasz się?
Bo ja mam już zabezpieczony zysk.
Też ci pokażę, może się czegoś nauczysz?
Trzymasz się?
To najpierw spróbuj z tych " dużych pieniędzy " demo , codziennie ugrać 50-100 zl . Jeżeli wytrzymasz to będzie dodatkowa lekcja cierpliwości i zaprocentuje to na real .Świeżak44 pisze:Gram według mojego planu tak od paru dni na demo, i dopiero ostatnio widać coraz lepsze efekty. W piątek było rano +6k, wieczorem -3k + nieudolne wejścia , więc nie ma sensu liczyć tego od miesiąca. Dziś +4k na tej ostatniej transakcji z TP co pokazywałem i to nie było najlepsze wejście, bo się spóźniłem. Na demo to powinienem robić tak myslę.. +10k dziennie niedługo. Wejścia muszą być coraz bardziej pewne. Zobaczymy czy mi to zaszkodzi czy pomoże..Ambasador pisze:Jaki masz zysk w tym miesiacu na demo?Świeżak44 pisze:I już Take Profit sobie ustawiłem.. zaraz wejdzie..
Ile wynosił stop ile tp ?fx-technik pisze:To co, Farciaż?
Zgodnie z tym, co wcześniej pisałeś, SO zaliczone?
Czy kisisz i piramidujesz?
Bo, ja swoje zaksięgowałem.
Spoko. Dziś jeden trejd +4000. Teraz nie wchodzę, bo duże wahania na SP500.. Po dobrych danych jakaś niepewność się wdarła??? Dziwne.. Jedego nie się już nauczyłem, przy dużych wahaniach nie grać.wrongWay pisze:To najpierw spróbuj z tych " dużych pieniędzy " demo , codziennie ugrać 50-100 zl . Jeżeli wytrzymasz to będzie dodatkowa lekcja cierpliwości i zaprocentuje to na real .Świeżak44 pisze:Gram według mojego planu tak od paru dni na demo, i dopiero ostatnio widać coraz lepsze efekty. W piątek było rano +6k, wieczorem -3k + nieudolne wejścia , więc nie ma sensu liczyć tego od miesiąca. Dziś +4k na tej ostatniej transakcji z TP co pokazywałem i to nie było najlepsze wejście, bo się spóźniłem. Na demo to powinienem robić tak myslę.. +10k dziennie niedługo. Wejścia muszą być coraz bardziej pewne. Zobaczymy czy mi to zaszkodzi czy pomoże..Ambasador pisze:
Jaki masz zysk w tym miesiacu na demo?
Ok. 1:1kolbi123 pisze:Ile wynosił stop ile tp ?fx-technik pisze:To co, Farciaż?
Ehh jak ja lubię takich kozakówŚwieżak44 pisze:Już pisałem. Najpierw szybko pomnożę konto na demo, a jak bedę gotów, albo jak trafi się sytuacja super oczywista to pewnego dnia się przeloguje i zrobie podobne operacje w realu. Nawet nie będę się zastanawiał, że to realne pieniądze i o to chodzi
Ten edek na tej planszy miał by SL zaliczone gdzie Ty byś to otwarl na której konkretnie swiecy ?fx-technik pisze:Ok. 1:1kolbi123 pisze:Ile wynosił stop ile tp ?fx-technik pisze:To co, Farciaż?
co piramiduję?, nawet 20pips nie było, co zaksięgowałeś?, nową wpłatę do broka, ty to jesteś as, mówimy o gj, a ty edka pokazujeszfx-technik pisze:To co, Farciaż?
-- Dodano: 19 lip 2016, 17:24 --