[/quote]
[/quote]moim zdaniem okolice 139.600 ponowienie L[/quote]
Ja bym jeszcze dodał SL na 139.10 do pełni zlecenia. Gratki koleżanko

moim zdaniem okolice 139.600 ponowienie L[/quote]
 [/quote]
[/quote]

Mi nie chodzi o utarg... ale o ewentualne wąsy ( jakoś wyrażenie" zaj...." nie kojarzy mi się z Paniami).kk.dreamer pisze:proszę dla niedowiarków, wczorajszy utarg

uppsss no wiesz,skoro Cie uraziłam tym stwierdzeniem, to przepraszamjkar pisze:Mi nie chodzi o utarg... ale o ewentualne wąsy ( jakoś wyrażenie" zaj...." nie kojarzy mi się z Paniami).kk.dreamer pisze:proszę dla niedowiarków, wczorajszy utarg
Szkoda...
 ale srogo się mylisz myśląc, że jestem facetem, hehe
 ale srogo się mylisz myśląc, że jestem facetem, hehe 
Teraz to ja będę potrzebował... hmm... jakiegoś dowodukk.dreamer pisze:uppsss no wiesz,skoro Cie uraziłam tym stwierdzeniem, to przepraszamjkar pisze:Mi nie chodzi o utarg... ale o ewentualne wąsy ( jakoś wyrażenie" zaj...." nie kojarzy mi się z Paniami).kk.dreamer pisze:proszę dla niedowiarków, wczorajszy utarg
Szkoda...ale srogo się mylisz myśląc, że jestem facetem, hehe

Chciałbyś chciałbyśjkar pisze:Teraz to ja będę potrzebował... hmm... jakiegoś dowodu

A dlaczego Dadas zaznaczyłeś świeczkę na H4 tak nisko? A nie tą spadkową wyżej z dolnym knotem na ok.136,5 u Ciebie na wykresie?fx-technik pisze:
kk.dreamer pisze:Chciałbyś chciałbyśjkar pisze:Teraz to ja będę potrzebował... hmm... jakiegoś dowodu