moim zdaniem okolice 139.600 ponowienie L[/quote]
Ja bym jeszcze dodał SL na 139.10 do pełni zlecenia. Gratki koleżanko

moim zdaniem okolice 139.600 ponowienie L[/quote]
Mi nie chodzi o utarg... ale o ewentualne wąsy ( jakoś wyrażenie" zaj...." nie kojarzy mi się z Paniami).kk.dreamer pisze:proszę dla niedowiarków, wczorajszy utarg
uppsss no wiesz,skoro Cie uraziłam tym stwierdzeniem, to przepraszamjkar pisze:Mi nie chodzi o utarg... ale o ewentualne wąsy ( jakoś wyrażenie" zaj...." nie kojarzy mi się z Paniami).kk.dreamer pisze:proszę dla niedowiarków, wczorajszy utarg![]()
Szkoda...
Teraz to ja będę potrzebował... hmm... jakiegoś dowodukk.dreamer pisze:uppsss no wiesz,skoro Cie uraziłam tym stwierdzeniem, to przepraszamjkar pisze:Mi nie chodzi o utarg... ale o ewentualne wąsy ( jakoś wyrażenie" zaj...." nie kojarzy mi się z Paniami).kk.dreamer pisze:proszę dla niedowiarków, wczorajszy utarg![]()
Szkoda...ale srogo się mylisz myśląc, że jestem facetem, hehe
Chciałbyś chciałbyśjkar pisze:Teraz to ja będę potrzebował... hmm... jakiegoś dowodu
A dlaczego Dadas zaznaczyłeś świeczkę na H4 tak nisko? A nie tą spadkową wyżej z dolnym knotem na ok.136,5 u Ciebie na wykresie?fx-technik pisze:
kk.dreamer pisze:Chciałbyś chciałbyśjkar pisze:Teraz to ja będę potrzebował... hmm... jakiegoś dowodu![]()