DayTrading: Poniedziałek 06.06.2016
- fx-technik
- Fanatyk

Re: DayTrading: Poniedziałek 06.06.2016
Bo wykres pokazał.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Depo mi pleśnieje...dopóki edek nie zejdzie pod 1.1352 to i na innych rynkach nie ma czego ruszyć...
Ewentualnie jakas l-ka na ropę ...Shogo co ty na to?
Ewentualnie jakas l-ka na ropę ...Shogo co ty na to?
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
Piękna świeca na H4 w SP500 się zakończyła powyżej ostatnich szczytów. Czyli may "objęcie hossy". Stany ciągnią dalej w górę, ciekawe czy DAX zareaguje?
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
Tomasz196407
- Fanatyk

eu, wedle życzeniaklimokrates pisze:Ja nie przeczę, że jutro czy wieczorem nie będzie spadków, gram to co widzę aktualnie na wykresie i to po prostu nie było S.Farciarz pisze:no to ja daje drugie S na edku 1.1381...spotkamy się w piwnicy wieczorem
wpis dokładnie prawie w momencie,kiedy edek osiągał wartości maksimum, gdzie właśnie trzeba było go sprzedawać, tak niewtrafionego wpisu dawno tu nie było, ale wieczór jeszcze młodykarnak pisze:Żenada z tym graniem eSek na EDku przez niektórych.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
A ropa to chyba słabnie.. RSI na H1 bardzo wysokie, rekordowe wręcz.. Ropa się przegrzała! Może by tak mała S???
-- Dodano: 06 cze 2016, 20:03 --
Znaczy było bardzo wysokie gdzieś o 16.00. Ciężko im idzie ten atak na 50. Ja myślę, że nic z tego nie będzie. Najwyżej będą szli kanałem.
-- Dodano: 06 cze 2016, 20:06 --
Kto ma ochotę na S na ropę??? Ja myślę, że będą już spadać.. Podskoczyli do tyc szczytów, ale ściąga ich niemiłosiernie. No i to RSI się zagrzało.. Tak samo było z DAX-iem..
-- Dodano: 06 cze 2016, 20:03 --
Znaczy było bardzo wysokie gdzieś o 16.00. Ciężko im idzie ten atak na 50. Ja myślę, że nic z tego nie będzie. Najwyżej będą szli kanałem.
-- Dodano: 06 cze 2016, 20:06 --
Kto ma ochotę na S na ropę??? Ja myślę, że będą już spadać.. Podskoczyli do tyc szczytów, ale ściąga ich niemiłosiernie. No i to RSI się zagrzało.. Tak samo było z DAX-iem..
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Farciaż ,Farciarz pisze:wpis dokładnie prawie w momencie,kiedy edek osiągał wartości maksimum, gdzie właśnie trzeba było go sprzedawać, tak niewtrafionego wpisu dawno tu nie było, ale wieczór jeszcze młodykarnak pisze:Żenada z tym graniem eSek na EDku przez niektórych.
wpisy są tylko słowami pisanymi w postach,
każdy ma prawo napisać co myśli w temacie,
z tego względu ze ruchy są obustronne i dynamiczne czy ktokolwiek nie myli się?
ujmując inaczej problem nie bójmy się pisać!!
Trend wzrostowy na S&P i nie ma to, albo tamto - hossa trwa:
Nie lubię brac na wybiciach...zwłaszcza w ciagniętych ruchachŚwieżak44 pisze:Piękna świeca na H4 w SP500 się zakończyła powyżej ostatnich szczytów. Czyli may "objęcie hossy". Stany ciągnią dalej w górę, ciekawe czy DAX zareaguje?
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
To jasne nawet dla mnie.karnak pisze:Trend wzrostowy na S&P i nie ma to, albo tamto - hossa trwa: