GBPUSDM30.png
GBPUSDM30_DSWS.png
Bo wykres pokazał.eu, wedle życzeniaklimokrates pisze:Ja nie przeczę, że jutro czy wieczorem nie będzie spadków, gram to co widzę aktualnie na wykresie i to po prostu nie było S.Farciarz pisze:no to ja daje drugie S na edku 1.1381...spotkamy się w piwnicy wieczorem
wpis dokładnie prawie w momencie,kiedy edek osiągał wartości maksimum, gdzie właśnie trzeba było go sprzedawać, tak niewtrafionego wpisu dawno tu nie było, ale wieczór jeszcze młodykarnak pisze:Żenada z tym graniem eSek na EDku przez niektórych.
Farciaż ,Farciarz pisze:wpis dokładnie prawie w momencie,kiedy edek osiągał wartości maksimum, gdzie właśnie trzeba było go sprzedawać, tak niewtrafionego wpisu dawno tu nie było, ale wieczór jeszcze młodykarnak pisze:Żenada z tym graniem eSek na EDku przez niektórych.
Nie lubię brac na wybiciach...zwłaszcza w ciagniętych ruchachŚwieżak44 pisze:Piękna świeca na H4 w SP500 się zakończyła powyżej ostatnich szczytów. Czyli may "objęcie hossy". Stany ciągnią dalej w górę, ciekawe czy DAX zareaguje?
To jasne nawet dla mnie.karnak pisze:Trend wzrostowy na S&P i nie ma to, albo tamto - hossa trwa: