6pips SL i prawdziwy trejd, są tu jednak prawdziwi szamani FXTsunamiPL pisze:Półtora pipsa i po zawodach.Phantamare pisze:Edzio S 1,11398 Tp 1,11223 Sl 1,11450.
Ciekawe czy potnie łapki czy będzie oki
DayTrading: Poniedziałek 30.05.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 30.05.2016
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
- fx-technik
- Fanatyk

Spokojnie, nie o pipsy tu chodzi, tylko o bilans zysków i strat.Farciarz pisze:6pips SL i prawdziwy trejd, są tu jednak prawdziwi szamani FXTsunamiPL pisze:Półtora pipsa i po zawodach.Phantamare pisze:Edzio S 1,11398 Tp 1,11223 Sl 1,11450.
Ciekawe czy potnie łapki czy będzie oki, jak najbardziej pozytywni, tak trzymać, nawet jak nie wejdzie, albo wyjdzie bokiem...pozdrawiam
Strata << Zysk
Reszta to bzdury!
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
czesc
Ujek ciekawie wyglada pod S. Zasadzilem sie na eske, jak wybije sl to spróbuje kolejną 50 pipsów wyżej. Siedzi teraz na oporze w postaci 50% korekty spadków z MN, i na brzegu mojego kanalu z h1, pozatym jen wydaje się dla mnie wyprzedany, a dolar na ten moment sie osłabia. Jak widzicie usdjpy u siebie?
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
jestem ciekaw czy doleci do 22, wsparcie jest na 1.11277, mam tam L oczekujące, SL 1.1122, a żeby tak dodać pikanteriPhantamare pisze:Edzio S 1,11398 Tp 1,11223 Sl 1,11450.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
- fx-technik
- Fanatyk

Super, byle SL prawidłowo, też.Farciarz pisze:jestem ciekaw czy doleci do 22, wsparcie jest na 1.11277, mam tam L oczekujące, SL 1.1122, a żeby tak dodać pikanteriPhantamare pisze:Edzio S 1,11398 Tp 1,11223 Sl 1,11450.
Poziomy retestu dołka są następujące:
1.11214
1.11141
1.11076
Niżej, to już będzie dalszy spadek.
-- Dodano: 30 maja 2016, 17:58 --
PS. Tyle, że przy dzisiejszej zmienności, to tylko grają "wytrawni" farciarze!
Technik prawdziwych farciarzy poznaje się po tym nie jak rozpoczynają trejd, ale jak kończą, TP kosmos...
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
- fx-technik
- Fanatyk

No, szczególnie jak ten twój long, co był short!Farciarz pisze:Technik prawdziwych farciarzy poznaje się po tym nie jak rozpoczynają trejd, ale jak kończą, TP kosmos...
Edek, TP na dziś 1.11175
-
banan_czikita
- Gaduła

Kosmos? Z Rainbow?Farciarz pisze: TP kosmos...
Opalenizna jest po dlugim weekendzie, humor dopisuje wiec jutro wracamy do zabawy z guru forum. Stan rywalizacji na obecna chwile banan vs guru 3:0. Jutro znowu cos z trendem sie znajdzie. A tymczasem spokojnego wieczoru. Bez odbioru
-
Tomasz196407
- Fanatyk

uj,Nowy500 pisze:czescUjek ciekawie wyglada pod S. Zasadzilem sie na eske, jak wybije sl to spróbuje kolejną 50 pipsów wyżej. Siedzi teraz na oporze w postaci 50% korekty spadków z MN, i na brzegu mojego kanalu z h1, pozatym jen wydaje się dla mnie wyprzedany, a dolar na ten moment sie osłabia. Jak widzicie usdjpy u siebie?
wg mnie jest to korekta ten wzrost,
oczekiwałbym zakończenia bliżej 112
ale moge sie mylić
alternatywnie I II III jako impuls
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 30 maja 2016, 19:08 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
- fx-technik
- Fanatyk

Coś ci się grubo pomyliło.banan_czikita pisze:Kosmos? Z Rainbow?Farciarz pisze: TP kosmos...a tak powaznie to brakuje jeszcze jednego ruchu w dol na eurodolarze.
Opalenizna jest po dlugim weekendzie, humor dopisuje wiec jutro wracamy do zabawy z guru forum. Stan rywalizacji na obecna chwile banan vs guru 3:0. Jutro znowu cos z trendem sie znajdzie. A tymczasem spokojnego wieczoru. Bez odbioru
Ten twój Kiwi Short nadal nic wspólnego z DT nie ma, a zanim zaliczy TP, o ile zaliczy, to się nic nie pomyliłem!
Żaden z twoich tradów nie był DT, więc w mojej klasyfikacji, banan 0 i to totalne DT 0!
Ale, cóż, ślepy tego nie widzi, że my o DT.