6pips SL i prawdziwy trejd, są tu jednak prawdziwi szamani FXTsunamiPL pisze:Półtora pipsa i po zawodach.Phantamare pisze:Edzio S 1,11398 Tp 1,11223 Sl 1,11450.
Ciekawe czy potnie łapki czy będzie oki

6pips SL i prawdziwy trejd, są tu jednak prawdziwi szamani FXTsunamiPL pisze:Półtora pipsa i po zawodach.Phantamare pisze:Edzio S 1,11398 Tp 1,11223 Sl 1,11450.
Spokojnie, nie o pipsy tu chodzi, tylko o bilans zysków i strat.Farciarz pisze:6pips SL i prawdziwy trejd, są tu jednak prawdziwi szamani FXTsunamiPL pisze:Półtora pipsa i po zawodach.Phantamare pisze:Edzio S 1,11398 Tp 1,11223 Sl 1,11450.
Ciekawe czy potnie łapki czy będzie oki, jak najbardziej pozytywni, tak trzymać, nawet jak nie wejdzie, albo wyjdzie bokiem...pozdrawiam
jestem ciekaw czy doleci do 22, wsparcie jest na 1.11277, mam tam L oczekujące, SL 1.1122, a żeby tak dodać pikanteriPhantamare pisze:Edzio S 1,11398 Tp 1,11223 Sl 1,11450.
Super, byle SL prawidłowo, też.Farciarz pisze:jestem ciekaw czy doleci do 22, wsparcie jest na 1.11277, mam tam L oczekujące, SL 1.1122, a żeby tak dodać pikanteriPhantamare pisze:Edzio S 1,11398 Tp 1,11223 Sl 1,11450.
No, szczególnie jak ten twój long, co był short!Farciarz pisze:Technik prawdziwych farciarzy poznaje się po tym nie jak rozpoczynają trejd, ale jak kończą, TP kosmos...
Kosmos? Z Rainbow?Farciarz pisze: TP kosmos...
uj,Nowy500 pisze:czescUjek ciekawie wyglada pod S. Zasadzilem sie na eske, jak wybije sl to spróbuje kolejną 50 pipsów wyżej. Siedzi teraz na oporze w postaci 50% korekty spadków z MN, i na brzegu mojego kanalu z h1, pozatym jen wydaje się dla mnie wyprzedany, a dolar na ten moment sie osłabia. Jak widzicie usdjpy u siebie?
Coś ci się grubo pomyliło.banan_czikita pisze:Kosmos? Z Rainbow?Farciarz pisze: TP kosmos...a tak powaznie to brakuje jeszcze jednego ruchu w dol na eurodolarze.
Opalenizna jest po dlugim weekendzie, humor dopisuje wiec jutro wracamy do zabawy z guru forum. Stan rywalizacji na obecna chwile banan vs guru 3:0. Jutro znowu cos z trendem sie znajdzie. A tymczasem spokojnego wieczoru. Bez odbioru