DayTrading: Środa 11.05.2016
Re: DayTrading: Środa 11.05.2016
EIA weekly US oil inventories -3410K vs +750K expected

- fx-technik
- Fanatyk

57 pips na plusie w mgnieniu oka!
WTI Long.
-- Dodano: 11 maja 2016, 16:34 --
WTI Long.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
chłopaki już wczoraj wiedzieli co będzie. I dlatego trzymali kurs -śmirrdziało mi to mocnofx-technik pisze:57 pips na plusie w mgnieniu oka!
WTI Long.
Kanada wiedziała co robi podpalając lasyadk77 pisze:chłopaki już wczoraj wiedzieli co będzie. I dlatego trzymali kurs -śmirrdziało mi to mocnofx-technik pisze:57 pips na plusie w mgnieniu oka!
WTI Long.
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
adk77 pisze:chłopaki już wczoraj wiedzieli co będzie. I dlatego trzymali kurs -śmirrdziało mi to mocnofx-technik pisze:57 pips na plusie w mgnieniu oka!
WTI Long.
To zmienia postać rzeczy na h4 i d1. Jak zamkniemy sie tak albo wyżej to do końca tygodnia można bedzie wziąć 560 pips w jednym swingu. Dzisiejsza świeca daily pokaże, ale jak na razie to uber ważny poziom sie obronił kolejny raz.
Poniżej moje scenariusze z 9go maja....ten głębszy wyglada na prawidłowy
A z longami czekajcie na retest bo te 45$ to od góry jeszcze muszą pacnąć
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2016, 16:56 przez shogomad, łącznie zmieniany 1 raz.
scenariusz obstawiam taki, że teraz albo ropa pociągnie indeks sp w górę, albo sp pociągnie ropę w dół. imo zamknięcie poniżej 45,50 nie neguje spadków, powyżej daje szanse testu ponownie poziomu 47PipsKong pisze:Kanada wiedziała co robi podpalając lasyadk77 pisze:chłopaki już wczoraj wiedzieli co będzie. I dlatego trzymali kurs -śmirrdziało mi to mocnofx-technik pisze:57 pips na plusie w mgnieniu oka!
WTI Long.
szkoda lasów tylko ......
Bierze ktoś longa na plnach pod piątkowe obniżenie ratingu dla Polski przez Moody's ?
The only way is up
ciekawe to co napisałeś .... muszę zagłębićTsunamiPL pisze:Bierze ktoś longa na plnach pod piątkowe obniżenie ratingu dla Polski przez Moody's ?
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Wg mnie od poniedziałku czekają nas wzrosty naszego rynku akcyjnego bez względu na decyzję odnośnie rankingu dla Polski. Jeśli obniżą to jest już to w cenach i będzie kupowanie faktów, a jeśli nie obniżą to niespodzianka i mocne wzrosty.
Tak czy siak kierunek jest jeden.
Tak czy siak kierunek jest jeden.
A to już pewne ?TsunamiPL pisze:Bierze ktoś longa na plnach pod piątkowe obniżenie ratingu dla Polski przez Moody's ?