fx-technik pisze:57 pips na plusie w mgnieniu oka!
WTI Long.
-- Dodano: 11 maja 2016, 16:34 --
WTIH1.png
chłopaki już wczoraj wiedzieli co będzie. I dlatego trzymali kurs -śmirrdziało mi to mocno
Kanada wiedziała co robi podpalając lasy szkoda lasów tylko ......
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
WTI Long.
WTIH1.png
chłopaki już wczoraj wiedzieli co będzie. I dlatego trzymali kurs -śmirrdziało mi to mocno
To zmienia postać rzeczy na h4 i d1. Jak zamkniemy sie tak albo wyżej to do końca tygodnia można bedzie wziąć 560 pips w jednym swingu. Dzisiejsza świeca daily pokaże, ale jak na razie to uber ważny poziom sie obronił kolejny raz.
Poniżej moje scenariusze z 9go maja....ten głębszy wyglada na prawidłowy
2016-05-09 07_51_28.png
A z longami czekajcie na retest bo te 45$ to od góry jeszcze muszą pacnąć
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2016, 16:56 przez shogomad, łącznie zmieniany 1 raz.
WTI Long.
WTIH1.png
Kanada wiedziała co robi podpalając lasy szkoda lasów tylko ......
scenariusz obstawiam taki, że teraz albo ropa pociągnie indeks sp w górę, albo sp pociągnie ropę w dół. imo zamknięcie poniżej 45,50 nie neguje spadków, powyżej daje szanse testu ponownie poziomu 47
TsunamiPL pisze:Bierze ktoś longa na plnach pod piątkowe obniżenie ratingu dla Polski przez Moody's ?
ciekawe to co napisałeś .... muszę zagłębić
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Wg mnie od poniedziałku czekają nas wzrosty naszego rynku akcyjnego bez względu na decyzję odnośnie rankingu dla Polski. Jeśli obniżą to jest już to w cenach i będzie kupowanie faktów, a jeśli nie obniżą to niespodzianka i mocne wzrosty.
Tak czy siak kierunek jest jeden.