DayTrading: Czwartek 05.05.2016
- fx-technik
- Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 05.05.2016
Zanim coś ocenicie, przyjrzyjcie się wpierw sobie!!!
Bo, to samo zjawisko dotyczy widzenia wykresu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
dax m5 http://invst.ly/1njp1
-- Dodano: 05 maja 2016, 14:41 --
@Dadas, to żeś poleciał z tym załącznikiem . . .
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Ale mnie ta lira wystraszyła... otworzyłem S na EURTRY dosłownie chwile przed akcją... Ale jednak udało się wyjść z opresji uff 
pedro pisze: - Ej Pedro, w która strone pójdzie DAX?
- Nie ma zielonego pojęcia - ale na 76% na tym zarobię.
hahahah dobre ;]
i tak trzymać !! ;]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
ropka, scalping update :
gotowość do longa, ale uważamy czy nie przeleci mocno w dół te 45,30$. Jak tam bedzie jakiś pinbar albo dwa to można L ponowić
gotowość do longa, ale uważamy czy nie przeleci mocno w dół te 45,30$. Jak tam bedzie jakiś pinbar albo dwa to można L ponowić
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mysle, ze Dadas pokazal wystarczajaco duzo informacji do oceny jego systemu. Jest prosty i skuteczny. O ile pamietam to z wykresu jaki zamiescil tutaj pare miesiecy temu wynikalo ze:
70% otwartych pozycji bylo na plusie i zarobil okolo 8600.00 w tamtym tygodniu. Jedyne czego brakuje do oceny systemu to % zyskownych pozycji zamykanych z palca i na TP. Jezeli ktos twierdzi, ze tam nic nie widac to moze powinien poszukac pracy w Mcdonald's, bo na fx to raczej kariery nie zrobi.
70% otwartych pozycji bylo na plusie i zarobil okolo 8600.00 w tamtym tygodniu. Jedyne czego brakuje do oceny systemu to % zyskownych pozycji zamykanych z palca i na TP. Jezeli ktos twierdzi, ze tam nic nie widac to moze powinien poszukac pracy w Mcdonald's, bo na fx to raczej kariery nie zrobi.
Caldeborn pisze:Mysle, ze Dadas pokazal wystarczajaco duzo informacji do oceny jego systemu. Jest prosty i skuteczny. O ile pamietam to z wykresu jaki zamiescil tutaj pare miesiecy temu wynikalo ze:
Amen....właściwie to chyba wiem dlaczego tylko pare % ludzi zarabia na fx. Chyba taki wlaśnie procent umie czytać ze zrozumieniem. A co do Dadasa to pokażcie mi drugą osobę która za darmo daje taką "wędkę" i jeszcze pokazuje statementy. Znam "porawdziwych" szkoleniowców co robią szkolenia za grubą kasę, ale wyników żadnych sami nie mają.
zamkniete +20 http://invst.ly/1nkvqpedro pisze:dax m5 http://invst.ly/1njp1
ejmen
-- Dodano: 05 maja 2016, 16:00 --
brawo shogo, piękny trejd!
Jutro też jest dzień.
Na edku przeszli wsparcie.
Kolejny przystanek 1380- 1360
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"
i to tak bez danych żadnych...troche to komplikuje wzrosty na DAX i ropieajron pisze:Na edku przeszli wsparcie.
-- Dodano: 05 maja 2016, 16:26 --
pedro pisze: -- Dodano: 05 maja 2016, 16:00 --
brawo shogo, piękny trejd!
thx, ale troche tam szczęścia bo z psem (Fibo) bylem i dlatego TP weszło z takim wynikiem. Jak bym był przy kompie to bym pewnie z palca zamknął wcześniej
A twój DAX też niczego sobie