DayTrading: Czwartek 05.05.2016
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Czwartek 05.05.2016
Zanim coś ocenicie, przyjrzyjcie się wpierw sobie!!!
Bo, to samo zjawisko dotyczy widzenia wykresu.Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
dax m5 http://invst.ly/1njp1
-- Dodano: 05 maja 2016, 14:41 --
@Dadas, to żeś poleciał z tym załącznikiem . . .
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Ale mnie ta lira wystraszyła... otworzyłem S na EURTRY dosłownie chwile przed akcją... Ale jednak udało się wyjść z opresji uff 

pedro pisze: - Ej Pedro, w która strone pójdzie DAX?
- Nie ma zielonego pojęcia - ale na 76% na tym zarobię.
hahahah dobre ;]
i tak trzymać !! ;]

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
ropka, scalping update :
gotowość do longa, ale uważamy czy nie przeleci mocno w dół te 45,30$. Jak tam bedzie jakiś pinbar albo dwa to można L ponowić
gotowość do longa, ale uważamy czy nie przeleci mocno w dół te 45,30$. Jak tam bedzie jakiś pinbar albo dwa to można L ponowić

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mysle, ze Dadas pokazal wystarczajaco duzo informacji do oceny jego systemu. Jest prosty i skuteczny. O ile pamietam to z wykresu jaki zamiescil tutaj pare miesiecy temu wynikalo ze:
70% otwartych pozycji bylo na plusie i zarobil okolo 8600.00 w tamtym tygodniu. Jedyne czego brakuje do oceny systemu to % zyskownych pozycji zamykanych z palca i na TP. Jezeli ktos twierdzi, ze tam nic nie widac to moze powinien poszukac pracy w Mcdonald's, bo na fx to raczej kariery nie zrobi.
70% otwartych pozycji bylo na plusie i zarobil okolo 8600.00 w tamtym tygodniu. Jedyne czego brakuje do oceny systemu to % zyskownych pozycji zamykanych z palca i na TP. Jezeli ktos twierdzi, ze tam nic nie widac to moze powinien poszukac pracy w Mcdonald's, bo na fx to raczej kariery nie zrobi.
Caldeborn pisze:Mysle, ze Dadas pokazal wystarczajaco duzo informacji do oceny jego systemu. Jest prosty i skuteczny. O ile pamietam to z wykresu jaki zamiescil tutaj pare miesiecy temu wynikalo ze:
Amen....właściwie to chyba wiem dlaczego tylko pare % ludzi zarabia na fx. Chyba taki wlaśnie procent umie czytać ze zrozumieniem. A co do Dadasa to pokażcie mi drugą osobę która za darmo daje taką "wędkę" i jeszcze pokazuje statementy. Znam "porawdziwych" szkoleniowców co robią szkolenia za grubą kasę, ale wyników żadnych sami nie mają.
zamkniete +20 http://invst.ly/1nkvqpedro pisze:dax m5 http://invst.ly/1njp1
ejmen
-- Dodano: 05 maja 2016, 16:00 --
brawo shogo, piękny trejd!

Jutro też jest dzień.
Na edku przeszli wsparcie.
Kolejny przystanek 1380- 1360
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

i to tak bez danych żadnych...troche to komplikuje wzrosty na DAX i ropieajron pisze:Na edku przeszli wsparcie.

-- Dodano: 05 maja 2016, 16:26 --
pedro pisze: -- Dodano: 05 maja 2016, 16:00 --
brawo shogo, piękny trejd!
thx, ale troche tam szczęścia bo z psem (Fibo) bylem i dlatego TP weszło z takim wynikiem. Jak bym był przy kompie to bym pewnie z palca zamknął wcześniej

A twój DAX też niczego sobie