timingkarnak pisze:Znowu wpis w dołku?TGV2 pisze:odcinamy byczy tlen dla karnaka
DayTrading: Czwartek 04.06.2015
Re: DayTrading: Czwartek 04.06.2015
"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!
GBP to nie trzeba nic mowic
jak i na Kiwi i AUD rysujac 4 ke dzis
Jak ktoś gra PA pobrał na topie i już ma w zysku to mu to dynda...TGV2 pisze:timingkarnak pisze:Znowu wpis w dołku?TGV2 pisze:odcinamy byczy tlen dla karnaka
po godzinie 16 wsparcia 1.1230 juz nie bedzie
crack
Dla Byczków --> właśnie bundy przełamały średnioterminową spadkową która ich tak niosła przez 3 ostatnie 3 dni...
Wszystko od strony EURO rozegra się tu..
Jutro jeszcze dane z EU i US no i Grecja nieszczęsna więc zobaczymy gdzie polecą...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 
Jak tak się stanie to i mnie na L.TGV2 pisze:timingkarnak pisze:Znowu wpis w dołku?TGV2 pisze:odcinamy byczy tlen dla karnaka
po godzinie 16 wsparcia 1.1230 juz nie bedzie
crack
no na Edku teraz jakas 1or b podfala
wczoraj tez mialem eSke od 1.1175 i myslalem ze doleci do 1.1050 , zysk byl juz okolo 70 pips a tu nagle BE wycielo... wiec lepszy wrobel w garsci...itd
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
edek 1z2 opcji żadnych gwarancji 
to ja cos takigoszczudlo6 pisze:wczoraj tez mialem eSke od 1.1175 i myslalem ze doleci do 1.1050 , zysk byl juz okolo 70 pips a tu nagle BE wycielo... wiec lepszy wrobel w garsci...itd[/quot
tak ale uklad inny i jak mieli piataka wykanczac w klinie mozna powiedziec ze inna sytuacja
Juncker: Jest postęp w sprawie Grecji, choć jeszcze niewystarczający
-- Dodano: czw 04-06-2015, 15:58 --
MERLIN pisze:edek 1z2 opcji żadnych gwarancji
No to rynek trochę umiiera już.. Są dziś jeszcze jakieś wydarzenia co może potrząsnąć rynkiem
???
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 
oj coś forum ucichło, edek bykom lekko poroże przyciął ,jestem bezstronny ani nie jestem za bykami ani za niedźwiedziami