you made my daypl-samurai pisze:Trading nie ma sensu. Po prostu bierze sie L na EUR/JPY i tyle. Cokolwiek by sie nie wzielo i kiedykolwiek zawsze jest L. Tam nawet korekt nie ma.
DayTrading: Środa 19.11.2014
- grzelulukas
- Gaduła

Re: DayTrading: Środa 19.11.2014
"Jedyna rzecz, nad którą masz kontrolę, to część kapitału, jaką jesteś gotów zaryzykować w jednej transakcji"
edek edkiem, dolar dolarem, a złoto?
też winno w dol
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
blueeyes22
- Gaduła

Edek tylko nabiera sil do wystrzalu w gore
ale mnie ironfx załatwił miałem zlecenie dzisiaj od rana i teraz na danych wywalił mi SL o wiele wcześniej a mianowicie 40 pipsów za wcześnie
Być może nieco hamująco na spadki na złocie działa sytuacja na Bliskim Wschodzie. Dziś rano słyszałam w radiu, że niektórzy radykałowie mówią o trzeciej intifadzie (wczoraj był zamach).highend pisze:edek edkiem, dolar dolarem, a złoto?też winno w dol
Dobra, patrze na indeks dolca....melpomena pisze:Być może nieco hamująco na spadki na złocie działa sytuacja na Bliskim Wschodzie. Dziś rano słyszałam w radiu, że niektórzy radykałowie mówią o trzeciej intifadzie (wczoraj był zamach).highend pisze:edek edkiem, dolar dolarem, a złoto?też winno w dol
w USA jest zima. Wziąłem L na pszenice w dzisiejszym dołku i wyszlo na plus i zamkneli rynek.
Jednak jak dolar sie umocni to doopa.
Ropa - cholera wie, nie dotykam. Za bardzo buja. NIby fajnie brac L i S jak buja....
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
teraz jeszcze luknąłem - na h4 mamy zatwardzenie przy pokonaniu 200 EMA - to powinien być wyznacznik ruchu na kilka tygodnihighend pisze:edek edkiem, dolar dolarem, a złoto?też winno w dol
- grzelulukas
- Gaduła

melpomena pisze:Być może nieco hamująco na spadki na złocie działa sytuacja na Bliskim Wschodzie. Dziś rano słyszałam w radiu, że niektórzy radykałowie mówią o trzeciej intifadzie (wczoraj był zamach).highend pisze:edek edkiem, dolar dolarem, a złoto?też winno w dol
bankier.pl pisze:Statystycznie słabym okresem dla notowań złota jest wiosna. Ceny zwykle spadają w marcu, kwietniu i czerwcu, a wynik dla maja również nie jest rewelacyjny. Zdecydowanie lepiej wypada druga połowa roku. Żółty metal zwykł najmocniej drożeć we wrześniu, listopadzie i w lipcu.
"Jedyna rzecz, nad którą masz kontrolę, to część kapitału, jaką jesteś gotów zaryzykować w jednej transakcji"
crok. pisze:trzeba im przyznac , ze czytaja przekurewsko szybko
Zanim nie przeczytają walą na przemian l i S
The only way is up
NIGDY NIE ZWALAJ NA BROKERA TO TY GRASZ I TY DECYDUJESZ A NIEUDACZNICY ZWALAJA WINĘ NA BROKERA LEPIEJ ZWALIĆ KONIA NIŻ WINĘ NA BROKERAade25 pisze:ale mnie ironfx załatwił miałem zlecenie dzisiaj od rana i teraz na danych wywalił mi SL o wiele wcześniej a mianowicie 40 pipsów za wcześnie