you made my daypl-samurai pisze:Trading nie ma sensu. Po prostu bierze sie L na EUR/JPY i tyle. Cokolwiek by sie nie wzielo i kiedykolwiek zawsze jest L. Tam nawet korekt nie ma.

you made my daypl-samurai pisze:Trading nie ma sensu. Po prostu bierze sie L na EUR/JPY i tyle. Cokolwiek by sie nie wzielo i kiedykolwiek zawsze jest L. Tam nawet korekt nie ma.
Być może nieco hamująco na spadki na złocie działa sytuacja na Bliskim Wschodzie. Dziś rano słyszałam w radiu, że niektórzy radykałowie mówią o trzeciej intifadzie (wczoraj był zamach).highend pisze:edek edkiem, dolar dolarem, a złoto?też winno w dol
Dobra, patrze na indeks dolca....melpomena pisze:Być może nieco hamująco na spadki na złocie działa sytuacja na Bliskim Wschodzie. Dziś rano słyszałam w radiu, że niektórzy radykałowie mówią o trzeciej intifadzie (wczoraj był zamach).highend pisze:edek edkiem, dolar dolarem, a złoto?też winno w dol
teraz jeszcze luknąłem - na h4 mamy zatwardzenie przy pokonaniu 200 EMA - to powinien być wyznacznik ruchu na kilka tygodnihighend pisze:edek edkiem, dolar dolarem, a złoto?też winno w dol
melpomena pisze:Być może nieco hamująco na spadki na złocie działa sytuacja na Bliskim Wschodzie. Dziś rano słyszałam w radiu, że niektórzy radykałowie mówią o trzeciej intifadzie (wczoraj był zamach).highend pisze:edek edkiem, dolar dolarem, a złoto?też winno w dol
bankier.pl pisze:Statystycznie słabym okresem dla notowań złota jest wiosna. Ceny zwykle spadają w marcu, kwietniu i czerwcu, a wynik dla maja również nie jest rewelacyjny. Zdecydowanie lepiej wypada druga połowa roku. Żółty metal zwykł najmocniej drożeć we wrześniu, listopadzie i w lipcu.
crok. pisze:trzeba im przyznac , ze czytaja przekurewsko szybko
NIGDY NIE ZWALAJ NA BROKERA TO TY GRASZ I TY DECYDUJESZ A NIEUDACZNICY ZWALAJA WINĘ NA BROKERA LEPIEJ ZWALIĆ KONIA NIŻ WINĘ NA BROKERAade25 pisze:ale mnie ironfx załatwił miałem zlecenie dzisiaj od rana i teraz na danych wywalił mi SL o wiele wcześniej a mianowicie 40 pipsów za wcześnie