pisałem że podpuszcza pod orgra i pojda z flagi z trendem... nie sadze zeby wrocili... tam została nie jedna L pod 1.26... jakby wrócili teraz to juz nie spadna... ale jakos spokojny jestemBemowo1 pisze:200 EMA - boją się jejatlanticos pisze:![]()
![]()
![]()
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p720967
zabezpieczone i czekamy czy wroca wyciac czy dadza pod flaga dolozyc...
DayTrading: Środa 19.11.2014
- atlanticos
- Maniak

Re: DayTrading: Środa 19.11.2014
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Panowie i Panie, a czy są jakieś przeciwskazania do trzymania S-ki na kablu ? 
Pomyślności.
spaść spadną, ale mogą robić podjazdy dla spóźnialskichatlanticos pisze:pisałem że podpuszcza pod orgra i pojda z flagi z trendem... nie sadze zeby wrocili... tam została nie jedna L pod 1.26... jakby wrócili teraz to juz nie spadna... ale jakos spokojny jestemBemowo1 pisze:200 EMA - boją się jejatlanticos pisze:![]()
![]()
![]()
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p720967
zabezpieczone i czekamy czy wroca wyciac czy dadza pod flaga dolozyc...
Raczej masz rację, było brać po 1,258x;atlanticos pisze:
pisałem że podpuszcza pod orgra i pojda z flagi z trendem... nie sadze zeby wrocili... tam została nie jedna L pod 1.26... jakby wrócili teraz to juz nie spadna... ale jakos spokojny jestem
Teraz 1,257 to zbyt silny opór. Po środowej korekcie najwyraźniej.
- pl-samurai
- Pasjonat

Trading nie ma sensu. Po prostu bierze sie L na EUR/JPY i tyle. Cokolwiek by sie nie wzielo i kiedykolwiek zawsze jest L. Tam nawet korekt nie ma.
To się dołoży kamyczek do piramidki.freakout pisze:spaść spadną, ale mogą robić podjazdy dla spóźnialskich
Ropka też spadła, ale chyba zamknę eskę z mniejszym zyskiem, nie będę czekać na minima.
dawac jeszcze raz pod 12600:)
nie dali grr stalem za wysoko z shortami
a teraz pukna 118 na U fbo
nie dali grr stalem za wysoko z shortami
a teraz pukna 118 na U fbo
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak

zobaczymy jak dzien zamkna... ale chcialbym zobaczyc cene z 50 pipsow nizej - wtedy bedziemy juz po S stronie mocy i jutro na korekcie mozna by o piramidce juz myslec z celem na 1.23xx... w przeciwnym wypadku moze byc roznie jeszczeMat2314 pisze:Raczej masz rację, było brać po 1,258x;atlanticos pisze:
pisałem że podpuszcza pod orgra i pojda z flagi z trendem... nie sadze zeby wrocili... tam została nie jedna L pod 1.26... jakby wrócili teraz to juz nie spadna... ale jakos spokojny jestem
Teraz 1,257 to zbyt silny opór. Po środowej korekcie najwyraźniej.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Dokładnie, tak patrząc w dłuższej perspektywie to od ponad 2 lat sobie rośniepl-samurai pisze:Trading nie ma sensu. Po prostu bierze sie L na EUR/JPY i tyle. Cokolwiek by sie nie wzielo i kiedykolwiek zawsze jest L. Tam nawet korekt nie ma.
Pomyślności.
Zawsze się znajdzie jakieś wytłumaczenie, ale Grall powinien być Grallem.freakout pisze:nie wypaliło - poprzednia świeca H1 zdążyła zamknąć się jako spadkowa, wskaźnik pokazał zmianę trendu, czyli w tym wypadku powinno być up a nie down... ale to było pisane przed zamknięciem, więc cóż... bywakarnak pisze:Obserwuję z uwagą tego Twojego Gralla, zobaczymy, czy tym razem trafifreakout pisze:no to zaraz powinna być zwałka na SP500"advanced block" na H1 + wolumen pokazujący możliwość odwrócenia się trendu... czekamy
Czekamy na dalsze sygnały i zobaczymy czy trafia.
Fajnie, że piszesz on line, a to jest bardzo cenne niż przechwałki tych wszystkich ex post.
Pozdr