DayTrading: Czwartek 02.10.2014
Re: DayTrading: Czwartek 02.10.2014
Gold zaraz wam zaneguje to RGR. dzizas.
-- Dodano: 02 paź 2014, 20:21 --
Dzisiaj rano (druga strona postów na DT na samej górze - można sprawdzić) wrzucałem USD/TRY. Gdzie jesteśmy teraz, a gdzie byliśmy wtedy:
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... 21-10.html
Dzisiaj rano (druga strona postów na DT na samej górze - można sprawdzić) wrzucałem USD/TRY. Gdzie jesteśmy teraz, a gdzie byliśmy wtedy:
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... 21-10.html
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Wiesz co to PPP?highend pisze:Gold zaraz wam zaneguje to RGR. dzizas.
Powinieneś, bo ty chyba jesteś prezesem tam?
I 300 na pszenicy też będzieDadas pisze:Siemka,
To znaczy, że będzie dzisiaj niezłe sru-w-dół na Edku.
1.2500 i może dalej.

-- Dodano: 02 paź 2014, 20:24 --
Chłopie ZEJDŹ ze mnie. Uwziąłeś się nie wiem dlaczego. Ale w d... to mam. Staram sie być miły dla wszystkich cały czas.Dadas pisze: Wiesz co to PPP?
Powinieneś, bo ty chyba jesteś prezesem tam?
Nigdy nie twierdziłem, że jestem nieomylny.highend pisze:I 300 na pszenicy też będzieDadas pisze:Siemka,
To znaczy, że będzie dzisiaj niezłe sru-w-dół na Edku.
1.2500 i może dalej.
Po to mam SL.
- Kazimierz S
- Pasjonat
Mała korekta na dolarze będzie sprzyjać wzrostom na Wall Street, bo tak drogi usd nie sprzyja wielu spółkom eksportowym.
Miód kupuj tylko Polski.
To może czas skończyć to bezsensowne pitolenie? Naskakujesz na mnie cały czas, a sam piszesz też czasami głupoty.Dadas pisze: Nigdy nie twierdziłem, że jestem nieomylny.
Po to mam SL.
Wyluzować. Tu nikt nie jest nikomu wrogiem. Inaczej to forum nie ma sensu !!!
edit: kiedyś dostałem reprymendę (chyba od Ciapula), ze nie wklejam wykresów. No to zacząłem. Przecież nie robię tego dla siebie (????). Wrzuciłem USD/TRY jak widzę. Sprawdziło się? No to co trzeba zrobić? Opierdolić mnie!
RGR na goldzie H1 nie wyszedł za bardzo. Chcecie mi na złość zrobić? Po prostu skończę pisać i zajmę się sobą i tyle. Po co mam się udzielać? A że chciałem dobrze? Bo może też coś potrafię?
Myślę że to generalnie dla indeksów bez znaczenia, no chyba że grasz na konkretnych spółkach,Kazimierz S pisze:Mała korekta na dolarze będzie sprzyjać wzrostom na Wall Street, bo tak drogi usd nie sprzyja wielu spółkom eksportowym.
ale nie przejmuj się wczoraj niektóre pismaki pisały, że spadki w USA to wynik pierwszego przypadku wirusa Ebola

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.

-- Dodano: 02 paź 2014, 21:42 --
3 pipy od TP
... i 3 pipy od SL

https://www.tradingview.com/x/ggOxSsZ0/
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
co do Edka to chyba silny trend spadkowy na razie się zakończył,
fundamentalnie rynek wykonał dużo więcej niż wynika to z działań EBC, złośliwi mogli by powiedzieć że EBC blefował,
jakkolwiek jutro dużo danych, Niemcy świętują więc mniejsza płynność, oraz dożynki,
oj będzie jakaś FAŁSZYWKA się działa
fundamentalnie rynek wykonał dużo więcej niż wynika to z działań EBC, złośliwi mogli by powiedzieć że EBC blefował,
jakkolwiek jutro dużo danych, Niemcy świętują więc mniejsza płynność, oraz dożynki,
oj będzie jakaś FAŁSZYWKA się działa
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
- Kazimierz S
- Pasjonat
Wiele się nie przejmuję bo choć nie weszły mi buy limit, to szorty niemal idealnie złapały TP. I to tak ładnie, że jeden z rachunków powiększył mi się dzisiaj o ponad 50%as28 pisze:Myślę że to generalnie dla indeksów bez znaczenia, no chyba że grasz na konkretnych spółkach,Kazimierz S pisze:Mała korekta na dolarze będzie sprzyjać wzrostom na Wall Street, bo tak drogi usd nie sprzyja wielu spółkom eksportowym.
ale nie przejmuj się wczoraj niektóre pismaki pisały, że spadki w USA to wynik pierwszego przypadku wirusa Ebola

Miód kupuj tylko Polski.