Mówią, że jakiś Marian się spóźni i jutro o 14:30 ma być na peronie...Tony S. pisze:Widocznie czekamy na jakiegoś ważnego spóźnionego pasażera i on powie konduktorowi gdzie dzisiaj pojedziemy
DayTrading: Środa 05.03.2014
- atlanticos
- Maniak

Re: DayTrading: Środa 05.03.2014
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Super Mario Brosatlanticos pisze:Mówią, że jakiś Marian się spóźni i jutro o 14:30 ma być na peronie...Tony S. pisze:Widocznie czekamy na jakiegoś ważnego spóźnionego pasażera i on powie konduktorowi gdzie dzisiaj pojedziemy
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Myśle, że trzeba bedzie przewieźć troche tych pasażerów ... ale w tych całych kablowskich spekulacjach uwazam, ze nie dojedziemy dalej jak 1.69xx i to tyle ze wzrostów. Dolar wkoncu zacznie sie umacniać a wtedy g/u 1.58 a e/u 1.32
-
forexnawigator
- Stały bywalec

gbp/usd już mnie wku...a z takimi spadkami. Dzisiaj pewnie wykreują trend up na D1 a jutro powrót do spadków. I tak będą czyścić depozyty. 
Dwa razy miałem okazję zamknąć trejd z małym zyskiem a spodziewałem się większych spadków.
Dwa razy miałem okazję zamknąć trejd z małym zyskiem a spodziewałem się większych spadków.
Ale spójrz na to z drugiej strony - im wyżej wejdziemy - tym większa będzie korektaforexnawigator pisze:gbp/usd już mnie wku...a z takimi spadkami. Dzisiaj pewnie wykreują trend up na D1 a jutro powrót do spadków. I tak będą czyścić depozyty.
-
forexnawigator
- Stały bywalec

Tak, tylko że jak wybiją szczyt to mogą daleko jechać UP i wtedy przewiozą mnie na eSkachBemowo1 pisze:Ale spójrz na to z drugiej strony - im wyżej wejdziemy - tym większa będzie korektaforexnawigator pisze:gbp/usd już mnie wku...a z takimi spadkami. Dzisiaj pewnie wykreują trend up na D1 a jutro powrót do spadków. I tak będą czyścić depozyty.
Narazie trzymam eSki, po godzinie 24 zobaczę jak się zamknie D1, jak up to zamknę stratę.
Ale to jest 200 pips - więc piechotą nie chodziallure pisze:Myśle, że trzeba bedzie przewieźć troche tych pasażerów ... ale w tych całych kablowskich spekulacjach uwazam, ze nie dojedziemy dalej jak 1.69xx i to tyle ze wzrostów.
Wycinka eLżbiet na kablu i siup-up?
rezerwa wsiadła teraz na kabla - 2 promile
a ten Pan to jaki paszport ma?<°)))))>< pisze:http://wiadomosci.onet.pl/swiat/sikorsk ... e-ue/6x2mh
a ruski uderzą ekonomicznie w polskę. zł, wig w dół
czy on będzie płakał na polskimi sprzedawcami wieprzowiny, jabłek, pieczarek itd,
czy on przyniesie na grób kwiaty polskiego rolnika który założy sobie stryczek, po tym jak go bank zlicytuje?
-- Dodano: 05 mar 2014, 21:43 --
pierwsza wypowiedz z onetu
"
~ Marcus Tullius Cicero : "Naród może przetrwać swoich głupkow i nawet tych ambitnych ale nie przetrwa zdrady od środka. Wróg u bram jest mniej groźny bo jest znany i niesie sztandar otwarcie. Zdrajca krąży wolny pośród tych przy bramie, jego przebieglość szeleści przez wszystkie zaułki, slyszana jest w najbliższych korytarzach samego rządu. Zdrajca nie wygląda jak zdrajca. Mówi w akcencie znanym jego ofiarom. Przybiera ich twarz, używa ich argumentow. Odwołuje sie do nikczemnosci, ktora leży gleboko w sercach wszystkich ludzi. Zdrajca rozkłada ducha narodu, pracuje potajemnie nocą podcinając jego filary. Wprowadza infekcje w organizm polityczny, tak aby dlużej nie mogł się bronić. Mniej mozna obawiać się nawet mordercy. Zdrajca jest najgorszą plagą.""
źródło onet
-- Dodano: 05 mar 2014, 21:44 --
i jeszcze jedna wypowiedz "szalonego" ks. Natanka
http://www.youtube.com/watch?v=WrOR0_tq ... EXfJ9kROGf
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.