DayTrading: Środa 05.03.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 06 mar 2014, 00:00

Wzrost
18
56%
Bez zmian
6
19%
Spadek
8
25%

Liczba głosów: 32

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 05.03.2014

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

Tony S. pisze:Widocznie czekamy na jakiegoś ważnego spóźnionego pasażera i on powie konduktorowi gdzie dzisiaj pojedziemy :d
Mówią, że jakiś Marian się spóźni i jutro o 14:30 ma być na peronie... :mrgreen:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

atlanticos pisze:
Tony S. pisze:Widocznie czekamy na jakiegoś ważnego spóźnionego pasażera i on powie konduktorowi gdzie dzisiaj pojedziemy :d
Mówią, że jakiś Marian się spóźni i jutro o 14:30 ma być na peronie... :mrgreen:
Super Mario Bros ;)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
allure
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: allure »

Myśle, że trzeba bedzie przewieźć troche tych pasażerów ... ale w tych całych kablowskich spekulacjach uwazam, ze nie dojedziemy dalej jak 1.69xx i to tyle ze wzrostów. Dolar wkoncu zacznie sie umacniać a wtedy g/u 1.58 a e/u 1.32

forexnawigator
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: forexnawigator »

gbp/usd już mnie wku...a z takimi spadkami. Dzisiaj pewnie wykreują trend up na D1 a jutro powrót do spadków. I tak będą czyścić depozyty. :)

Dwa razy miałem okazję zamknąć trejd z małym zyskiem a spodziewałem się większych spadków.

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

forexnawigator pisze:gbp/usd już mnie wku...a z takimi spadkami. Dzisiaj pewnie wykreują trend up na D1 a jutro powrót do spadków. I tak będą czyścić depozyty. :)

Dwa razy miałem okazję zamknąć trejd z małym zyskiem a spodziewałem się większych spadków.
Ale spójrz na to z drugiej strony - im wyżej wejdziemy - tym większa będzie korekta

forexnawigator
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: forexnawigator »

Bemowo1 pisze:
forexnawigator pisze:gbp/usd już mnie wku...a z takimi spadkami. Dzisiaj pewnie wykreują trend up na D1 a jutro powrót do spadków. I tak będą czyścić depozyty. :)

Ale spójrz na to z drugiej strony - im wyżej wejdziemy - tym większa będzie korekta
Tak, tylko że jak wybiją szczyt to mogą daleko jechać UP i wtedy przewiozą mnie na eSkach :D

Narazie trzymam eSki, po godzinie 24 zobaczę jak się zamknie D1, jak up to zamknę stratę.

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

allure pisze:Myśle, że trzeba bedzie przewieźć troche tych pasażerów ... ale w tych całych kablowskich spekulacjach uwazam, ze nie dojedziemy dalej jak 1.69xx i to tyle ze wzrostów.
Ale to jest 200 pips - więc piechotą nie chodzi

Awatar użytkownika
alevius
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: alevius »

Wycinka eLżbiet na kablu i siup-up?

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

rezerwa wsiadła teraz na kabla - 2 promile

Awatar użytkownika
as28
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: as28 »

<°)))))>< pisze:http://wiadomosci.onet.pl/swiat/sikorsk ... e-ue/6x2mh
a ruski uderzą ekonomicznie w polskę. zł, wig w dół :idea:
a ten Pan to jaki paszport ma?
czy on będzie płakał na polskimi sprzedawcami wieprzowiny, jabłek, pieczarek itd,
czy on przyniesie na grób kwiaty polskiego rolnika który założy sobie stryczek, po tym jak go bank zlicytuje?

-- Dodano: 05 mar 2014, 21:43 --

pierwsza wypowiedz z onetu
"
~ Marcus Tullius Cicero : "Naród może przetrwać swoich głupkow i nawet tych ambitnych ale nie przetrwa zdrady od środka. Wróg u bram jest mniej groźny bo jest znany i niesie sztandar otwarcie. Zdrajca krąży wolny pośród tych przy bramie, jego przebieglość szeleści przez wszystkie zaułki, slyszana jest w najbliższych korytarzach samego rządu. Zdrajca nie wygląda jak zdrajca. Mówi w akcencie znanym jego ofiarom. Przybiera ich twarz, używa ich argumentow. Odwołuje sie do nikczemnosci, ktora leży gleboko w sercach wszystkich ludzi. Zdrajca rozkłada ducha narodu, pracuje potajemnie nocą podcinając jego filary. Wprowadza infekcje w organizm polityczny, tak aby dlużej nie mogł się bronić. Mniej mozna obawiać się nawet mordercy. Zdrajca jest najgorszą plagą.""

źródło onet

-- Dodano: 05 mar 2014, 21:44 --

i jeszcze jedna wypowiedz "szalonego" ks. Natanka
http://www.youtube.com/watch?v=WrOR0_tq ... EXfJ9kROGf
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.

Zablokowany