niektóre po Photoshopie gorzej wyglądaja niż taTommy_Boss pisze:E tam, Bielsko, z tąd rzut beretem do Ostrawy a tam sie dziejeeeeeee
I te Czeszki --- ojojojjjjj rewelka i to wyzwolone , a nie to co polki![]()
DayTrading: Czwartek 10.10.2013
- atlanticos
- Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 10.10.2013
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Co się tak unosisz???Tommy_Boss pisze:Nie jest pustakiem !!!
![]()
![]()
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- Tommy_Boss
- Pasjonat

Nie unoszę sieBOCZEK pisze:Co się tak unosisz???Tommy_Boss pisze:Nie jest pustakiem !!!
![]()
![]()
Ale masz racje większośc to pustaki i chrabiny co to wyżej srają niż glowe mają , a słownictwo to jak od blokersów.
Po prostu porażka na max, się telewizji naogladają i się w du... przewraca
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
Tomy ja jestem z Ostrawy i też sie wyzwoliłemTommy_Boss pisze:E tam, Bielsko, z tąd rzut beretem do Ostrawy a tam sie dziejeeeeeee
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 
kumpel kiedyś powiedział tak
"bo dupa, to musi mieć fajny tyłek i dupę"
"bo dupa, to musi mieć fajny tyłek i dupę"
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- Tommy_Boss
- Pasjonat

No , to Stodolnia nie jest Ci obca<°)))))>< pisze:Tomy ja jestem z Ostrawy i też sie wyzwoliłemTommy_Boss pisze:E tam, Bielsko, z tąd rzut beretem do Ostrawy a tam sie dziejeeeeeee
kiedyś mój nik na tym forum to dywergent ale czasy sie zmieniają w Bielsku jestem co tydzień więc się możemy spotkać
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
- Konrad Pustelnik
- Stały bywalec

4h jak czekam na spadki na Jenie i indeksach.. a tu ciągle up i up..
A co do Bielska to chętnie do domku zaglądnę na któryś weekend
A co do Bielska to chętnie do domku zaglądnę na któryś weekend
mieszkam 15 km dalej ale co 14 dni jeżdze do Krakowa przez BielskoTommy_Boss pisze:No , to Stodolnia nie jest Ci obca<°)))))>< pisze:Tomy ja jestem z Ostrawy i też sie wyzwoliłemTommy_Boss pisze:E tam, Bielsko, z tąd rzut beretem do Ostrawy a tam sie dziejeeeeeee
kiedyś mój nik na tym forum to dywergent ale czasy sie zmieniają w Bielsku jestem co tydzień więc się możemy spotkać
![]()
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 
- Tommy_Boss
- Pasjonat

Ferie zimowe mogą być dobrym momentum
na takie manewry
Góry, narty , deska , kobiety itd.!!!!!

Góry, narty , deska , kobiety itd.!!!!!
- realprofit
- Stały bywalec

Panowie, przenieście sie na priv, proszę, bo offtop sie robi